valborg

älskling sov här, åkte hem vid tre. jag gjorde iordning på mitt rum, själv. hade svåra beslut att ta gällande min kväll men till slut bestämde jag och saga oss för att åka till stigen där vi träffade emelie jessica och viktor. traska runt där en stund och frös. traffade en massa släktingar, som vanligt. det märks att jag har stor släkt! efter att tag stack emelie och jessica till lane loge. hade gärna följt med om det hade funnits plats i bilen .-. men hoppas att dom får en trevlig kväll :) vi letade rätt på alvina,micke,david och sara och kollade elden och raketerna med dom. på vägen hem skickade jag ett par sms till jennifer, och fick väldigt osammanhängande svar tillbaka så jag tror jag få ta mig ett snack med den bruden imorgon xp nu sitter jag här hemma iallafall och ska ta en macka och sen lägga mig. hade kanske kunnat vara ett bättre valborg men blev rätt mysigt tillslut ändå :) kul att träffa micke och david också, det var längesen.
ska passa på att säga grattis till mor och far som varit förlovade i femton år idag :) 

puss o hej från mej :) 

slut på denna skolvecka

börjar att berätta om gårdagen, var trött så orkade inte skriva igår.
började på östrabo, där vi gick runt på de olika programmen. inte helt oväntat träffade man en hel del kännt folk, tex min kära kusin. själv tycker jag att måleri verkar mest intressant, skulle faktiskt kunna tänka mig att jobba med det. en promenad senare, kampenhof och donken. satte oss och åt på gräset och sedan var det dags att besöka museet, med inte allt för höga förhoppningar sätter vi oss i någon hörsal och en kvinna börjar prata. gud, hon fick det verkligen att låta som värdens tråkigaste jobb! hon såg ut som att hon skulle börja gråta vilken sekund som hellst. någon sorts pedagog skulle hon tydligen vara.. efter att vi plågats där inne i över en timme fick vi gå runt på utställningarna.. yipppi! satt ute i solen en stund och sen var det bara bussen hem.
alma hängde med hit och duktiga som vi är sätter vi oss vid tvn, tills vi kommer på att vi ska sola. när vi väl legat ute en stund upptäcker vi att solen faktiskt inte lyser speciellt mycket och går in och kollar beverly hills och grillar marshmallows över mitt vanilj ljus... rätt trevlig dag tycker jag ändå att det blev :)

idag har vi haft arbetspass, precis som i måndags. var inte riktigt lika kul idag som tidigare, kolla mest film. hade studiebesök av elever från olika program som pratade om vad dom gjorde och lärde sig. 8d hade haft någon från media där, det hade jag nog föredragit mer än omvårdnad. men det är ju bara vad jag tycker.
när jag kom hem sola jag en stund och nu ska jag göra den där dagboken vi måste lämna in nästa vecka. ska skriva vad vi tyckte om arbetslivs temat osv.. idrotts prov nästa vecka också.
   

puss o hej från mej(:


arbetslivstema -

de tre dagar som vi går i skolan denna vecka är det arbetslivstema som gäller. jag tycker att det har börjat kul. var på olika ställen och prata om vad vi ville välja för gymnasium, söka sommar jobb och några var där och snacka om hur det är att ha och starta eget företag. själv vet jag ju precis hur det är att ha eget företag eftersom både mamma och pappa har var sitt. men det är nog många som tror att det är mycket lättare att ha eget, vilket det inte är! vi kollade på en film om gämnställdhet på arbetsplatser. hur orättvist det är med löner osv.. vem blir inte förbannade över att en kvinnlig läkare sammanlagt under ett år kan få ca 100 000 mindre än en manlig läkare!? det är helt sjukt..
jag har för mig att martin sa att vi var den enda skolan i iaf västa götaland som hade denna sortens "tema".. om det är så, så tycker jag att många ska ta efter! det är verkligt ett bra sätt att få folk att börja tänka på betygen och fundera på vad dom bli, kanske till och med få någon att bestämma vilken linje dom ska välja. imorgon ska vi på besök till östrabo yrkes, ska bli kul :) ska till bohuslänsmuseeum också. 

kunde inte hålla mig längre, var tvungen att börja! jag älskar att möblera.. som kanske är rätt uppenbart med tanke på alla hål i väggen. ska in med en säng till på mitt rum, så måste flytta runt på allt och jag kunde inte vänta så tvingade alvina att hjälpa mig plocka isär sängstommen. det blev även två avsnitt av parlamentet, tycker inte det är lika bra som förr.. trögt.
ska duscha och sen se på 90210! det har börjat nya avsnitt igen :)

puss o hej från mej :) 


jag är trött

blev oavgjort i första matchen och andra förlorade vi. men är i a-slutspel! :D ska samlas vid kvart över tolv så matchen är nog runt ett.
ska ta och duscha och så ska älskling sova här(:

puss o hej från mej(:

matchtiderna

12.16 assareby
19.43 sporthallen

två matcher till idag och sen blir det ju slutspel :)
är hos my twin now, har käkat och lite så, stickar nog fram till hallen igen sen :D
 jeeeeeeeeennnnifer :>
puss o hej från mej(:

första matchen vunnen :D

det har börjat bra, vi vann! men spela inte jätte bra. nu är det bara så att vi fick byta grupp så tiderna jag skrev här om dagen stämmer inte. vet just nu inte dom nya tiderna men får dom sen efter denna matchen som jag skulle tro är kvart över 8. ska till jennifer efter matchen så då kan jag lägga in dom nya tiderna :)

puss o hej från mej :)

SOLSOLSOL!

har kännt hela veckan att det är vår. eller mer än en vecka nu, men idag klipper grannen gräset och då är det bevisat. när dom börjar klippa gräset, då är det vår! på denna sidan vägen är man allt mer segare och har inte äns tagis bort påsksakerna... men det är vel bara att inse, vi är inte så snabba i min familj. 
väldigt trevlig dag måste jag säga, torsdagar brukar inte vara något man längtar till.. kanske litet minus att jag blev utslängd från no:n... :$ men bara fem minuter! annars var dagen ytterst trevlig och solig :) senare blir det en cykel tur med hunden, dagens motion! imorgon väntar en snabbis till stan med jessica och emelie för att köpa nya pericingar :) sen hem och hämta matchkläder hos mor och sen till assarebyhallen. på kvällingen ska det grillas med trevligt folk, vet inte riktigt vilka det blir just nu. många skulle jag tro, det brukar lätt bli så! men det är ju bara trevligt ;d

lite bilder från en mysig kväll förra sommaren, som alla kanske inte minns så mycket av.. 
     

puss o hej från mej :)

fryser

..att det aldrig kan vara varmt i detta hus! iiiiis kallt.. nu ska jag sätta mig med en kopp te och plugga, även om det inte är precis vad man känner för, men när känner man för att plugga? idag går iallafall "dagens" till maria...
-slå mig med väskan så jag får se om det gör ont. men inte för hårt, då gör det ont!
haha..
har igentligen inget intressant att skriva om.
men till helgen är det iaf höfers cup, :D alla matcher utom en är i assareby.. inget plus!
fredag 18.45 assareby
lördag 08.44 assareby
lördag 15.58 assareby
lördag 18.57 sporthallen
lördag 20.23 assareby


några bilder på mig, händer ju inte så ofta...
     

puss och hej från mej :)

sista ordet första meningen

jag kan verkligen aldrig komma på någon bra rubrik...
var ett tag sen jag skrev upptäckte jag. veckan går fort! det är redan torsdag. jag ska strax sätta mig med matten igen, ikväll kommer älskling antagligen och sover här :) imorgon kanske jag åker med alma till sin far och sen är det konfa på lördag.. inte långt kvar nu, och sen bara det rullar på... konfa,skolavslutning, sommarlov! längtar till sommarn. vem gör inte? det värsta är att förr då tyckte man minsan att sommarlovet var en evighet, nu känns det som en vecka :s man hinner inte göra något, fast ändå mycket. inte så mycket som man velat men ändå tillräckligt, när man börjar tänka efter.

puss o hej från mej<3

tionde april

idag var det dags för hundträning igen, det slutade med att vi fick en extra hund med oss hem. tyvärr bara över helgen även om både jag och syrran hade velat behålla tiken i all evighet :d kvällen blir inte som planerat, älsklingen skulle ut och fiska elle något så blir en familje kväll. får vel ta vara på de stunder som mor är hemma, jag klagar inte! min mamma är otroligt stark och jag är verkligen stolt över henne, det är inte många som orkar jobba som hon.

 
nu känner jag att en varm dusch välbehövligt!

puss o hej från mej<3


tränat

yes.. kom precis hem från träningen(: tränade med a-flickorna idag och det var riktigt kul! ett litet minus är ju blåsorna efter klistret, men det är smällar man får ta. men nu ska jag springa bort till tven, det är ju hokey! och det ser ut som att det bästa laget leder :D:D sen blir det en dusch och imorgon ska jag och alma baka bullar :) riktigt trevligt, var ju ett tag sen man såg den flickan sist.

puss o hej från mej<3


när jag var på praon, fick jag faktiskt en riktig funderare. jag satt och lyssnade på när en av dom som arbetade där,när hennes man satt och pratade om utvecklingen innom filmindustrin. han är naturfilmare och har vart med rätt länge. han sa att förr då ville man ha kvallitet, nu vill man ha kvantitet. kvantitet vet jag nästan inte vad det betyder, men jag kan tänka mig att det handlar om att nu vill man ha massproduktion. nu kan nästan vem som hellst med en filmkamera och kontakter lansera en film. förr var man tvungen att jobba länge och ha ett riktigt budskap i sin produkt om den skulle slå. han sa även något som jag reagerade på. att pauser var bra! han menade att man behöver tid att tänka igenom det man just sett för att man ska förstå budskapet. men jag tror inte alla filmer har ett budskap, och det är dåligt. om jag sitter och tittar på en film/program tänker jag igentligen inte på om de har något buskap. men det kanske är något man tar in omedvetet, själva budskapet menar jag. han är en sån preson som verkligen gett allt för sitt intresse, hans fru och familj har fått ta det med honom. jag tror att han är en sådan person som är född till sitt yrke..

cup bilder.

   irsta blixten.
   tog typ inga bilder.. jag som brukar ta för många :s

vååååår sol

hade tänkt att lägga in lite bilder från veckan, men får se hur jag gör.
äntligen lov! fan vad jag har längtat. idag blir det stan, på något sätt. jag vet inte riktigt hur för min mor surrar som aldrig förr. har tappat kulan till min precing så måste åka och köpa en ny. 
måste bara påpeka att om man är borta en vecka missar man en hel det.. igentligen tycker jag att på en helt vanlig vecka händer det typ ingenting, men om man har vart borta har man missat en massa saker, det är lite knepigt igentligen... nu ska jag hoppa i duschen iaf, och sen blir det nog en härlig promenad i vårsolen :)

puss o hej från mej<3

back again!

nu är jag hemma igen, efter alla besvär! jag ska berätta.. jag är bara bäst, bäst på att missa bussar. och inga vanliga obetydliga statsbussar utan bussar som går nästan 60 mil och som min mor snällt har betalat flera hundralappar för. när jag nu skulle iväg på min prao långt där uppe i landet, missade jag bussen så att pappa fick köra ikapp den. 3h extra bilresa för han och syrran. till slut kom jag ändå fram men då var det bara att avboka hemrese biljetten och beställa en ny som gick en dag tidigare och åt ett helt annat håll,stockholm/västerås. där vi nämligen skulle spela cup. den nya resan som nu var bokad gick klockan sex på morgonen och det var bara att traska upp för att upptäcka att man missat en buss till. HUR LYCKAS MAN? snabba pix, det vara bara att åka tillbaka och sätta sig vid en dator för att leta upp nästa buss för att inte missa första matchen. men det var i prinsip omöjligt att hinna. tillslut hittar jag en buss som går till västerås från mora. en bra bit att åka men en kär släkting efbjöd sig att köra. vi kom fram till att om vi ändå ska till mora kan vi lika gärna åka till borlänge och överraska lite släktingar. så blev det! väldigt trevligt, efter en fika och lite snack vara det bara att åka ner till stationen i borlänge och hoppa på tåget. sen gick resten av resan utmärkt! jag borde nog satsa på tog istället för buss.  här hemma har min kära familj roat sig med att hitta på ett nytt smeknamn till mig så från och med nu kallas jag miss buss.. skratt om ni vill dom tycker iallafall det är kul. för mig är det lugt, dom får kalla mig vad dom vill, sålänge dom räknar med att få igen! nu blev det väldigt långt, men tänkte att jag skulle berätta en snabbis om vad jag gjortde under min prao :)

måndag:
först dagen, kollar runt lite. har ju varit där förut så vet ju hur det ser ut. men det är mycket att hålla reda på. sitter mest med och kollar hur allt går till.
tisdag: dagen börjar lugnt, vid elva får jag vara med erik och fota lite nya kläder som ska ut på hemsidan. vi redigerar bilderna och lägger ut dom. tycker att detta var nog den roligaste dagen. efter vi slutat åker halva gänget iväg för att pröva en ny grej dom tagit dit, techsled. det ser lite ut som en snowracer fast mindre och kortare. så åker man i en bana, bromsar och sladdar. skit kul! några tokar fick ju för sig att dom skulle ha fartdräkt, dom var så vackra! haha, det var nog det roligaste på länge.
onsdag: nyhetsbrev, info om sommarguiden och fakturor som skulle vikas och stoppas i kuvert. helt klart ett proa-jobb.. så där stog jag hela dagen, vek,stoppa i, och klistra igen..
torsdag: denna dag började med att göra färdigt gårdagens jobb. jag rinde till ett företag och berättade att dom hade beställt tröjor som dom var tvungna att hämta. stod i kassan en stund och fyllde på broschyrer. 

det kanske inte låter allt för roligt men jag tyckte att det var kul. men jag tror att det var människorna där som gjorde det roligare också, alla var så härliga :) så är absolut nöjd med mitt val av prao plats.

och på fredagen missade jag som sagt bussen.. men när jag väl kommit fram till västerås och mina kära lagkamrater blev det mat och sen sitta och tjöta. förlora dom två första två matcherna och vann tredje, så det blev b-slutspel. sen förlora vi första matchen på söndagen och åkte ut direkt, enbart på grund av slarv.. känns väldigt trögt, eftersom vi inte hade alla spelare med och att vi inte hade någon ordinarie målvakt sista matchen.  

onnnnnnsdag.

hej köttbulle.
hann inte skriva något innan jag åkte, men nu har jag åkt. för er som inte märkt det. skrvier om min vecka när jag kommer hem. blir antagligen så att jag skriver på måndag ;) hade gött, det har jag...!

puss och hej från mej<3


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus