bilder från peace and love!

alla bilder är miniatyrer, klicka för större.
          
    
ursäkta att många av bilderna är suddiga och mörka. men det är sjukt svårt att få bra bilder när det är mörkt ute och man inte har extrem zoom på kameran... men jag har gjort så gott jag kunnat ;)
/e.långström.

borlänge - söndag

missa att skriva igår, även fast vi inte la oss förrän halv fem... haha maria har iaf vart på sportfältet hela dagen för att sätta upp ett tält tsm med sitt lag, inför en cup som ska vara här i borlänge nästa vecka. så har spelat kort med rebecca och agneta, käkat glass, vart på kupolen och bytt min söndriga bikini och bränt mig i solen. jag var så glad för att jag lyckats låta bli och bränna mig på hela veckan. såklart ska jag bränna mig sista dagen, så jäkla typiskt! och imorgon ska jag sitta i en buss från 09.10 till 15.20 med hela ryggen, benen och rumpan bränd. fyfan vad sköööönt säger jag bara! mmh vad jag älskar mig själv ibland asså.
imorgon fyller rebecca 21år, så stort grattis till henne! :dd
och nu ska jag strax lägga mig, gör egentligen ingenting om jag är trött imorgon för då är det bara lättare att sova på bussen :f
känner för en bild,

alla bilder från festivalen kommer någon dag när jag orkar! :)

/e.långström.

borlänge- fredag

gårdagen var grym! lite synd att vi inte fick så bra platser på backyard baies, men på volbeat kunde vi nästan inte stå länge fram^ och det märktes i förrerna sen... sönder trampade och ömma som bara den. på mötley crüe kunde jag knappt stå upp :P men det var det värt! som bara den.
har läst färdigt min bok, nu borde alvina vara överraskad.. har läst färdigt en bok på mindre än en vecka, det är riktigt bra gjort för att vara mig.
slängde på mig lite kläder och ett par rosa foppa, traskade bort till affärn och köpte en VR och gick nästan vilse påvägen hem...:$ typiskt mig! som sagt det märks att jag inte bor i stan. aja, ska nog ta en snabb dusch nu och sen får vi se, ikväll blir det iaf:
Milow
Peter Doherty
Timbuktu
Erik Hassle
The Sounds
Ulf Lundell
Lars Winnerbäck
Mando Diao


/e.långström

borlänge - torsdag

vart inget bad igårkväll, men pizza blev det :) sen cykla vi bort till området för att se laleh. där träffade vi två människor som letade efter samma scen som vi och den ena visade sig vara från uddevalla och den andra från vänersborg! värden är fan inte stor.. på campingen träffade vi ett par pojkar och flickor från sundsvall som var väldans trevliga :) och mycket farsinerade av att maria ska bli anläggare^ haha.

schemat är speckat som bara den idag,
backyard babies
a camp
promoe
the kooks
volbeat
lykke li
mötley crüe


men mycket trevligt ska det bli!
/e.långström.

borlänge - onsdag

vaknade runt halv elva, gick upp och käka frukost med agneta som var ledig idag. gjorde mig iordning och kollade tv. sen kom jon en sväng. trevligt att se han, det var ett tag sen ;) snart ska jag och agneta hoppa i bilen och hämta maria på jobbet. vi ska nämligen till falun och doktorn. maria ska göra någon behandling på sin tumme.. sen kanske det blir en sväng på stan. vädret är inte riktigt lika strålande som igår men ändå 33 grader c, så man får vel vara nöjd :d blir säkert ett dopp i poolen ikväll :) om jag får köpt en bikiniunderdel vill säga...
dagens kommentar:
- nejmen, han är sådär tråkig bara vill vara hemma och greja..
- jaha, han är bonde.

/e.långström.

borlänge

resan hit gick sådär.. mådde inget vidare så försökte sova så mycket det gick. när jag kom fram käka vi och sen blev det en cykeltur. det märks att det var längesen jag cykla, och att jag inte bor i stan.. jag kan inte låsa en cykel! haha.. det är riktigt mysigt att cykla runt utan något bestämt mål :)
denna dag vaknade jag runt tio, var ju ensam eftersom alla jobbade. kolla lite tv, käka frukost och sen la jag mig i solen och stekte. tror fan att solen är varmare här i borlänge, för jag fick färg! och samma förra sommarn när jag var här. det är riktigt coolt! tog en dusch och nu sitter jag här. snart kommer hela familjen rudner hem och då vet jag inte riktigt vad vi hittar på. ikväll blir det fotboll tror jag, massa träningar och grejer :)
skriver säkert mer imorgon!
hade bäst!

/e.långström.

imorgon åker jag :D

sov hos älskling inatt, gick upp vid nio för hans familj skulle iväg. tog en cykel tur med min syster och grannen, skulle kolla på dom nya hjort bäääbisarna :) vid två kom mina favorit tvillingar! jag städade och dom kollade på tv.... sen spelade vi lite volleyboll. nu har jag lagt över alla bilder från kameran till datorn så jag ska kunna ta en massa kort i veckan. nu är det fan inte långt kvar! gud vad jag längtar. ska packa färdigt och sen duscha ska ju faktiskt upp rätt tidigt imorgon. kommer hinna skriva i veckan, så ni får veta alt roligt (a)
hade bäst! så syns vi om en vecka ;)

/e.långström.

bulle och hemmagjord saft

 åkte till stan för att träffa alma , emelie och jessica var även där och vi tog en fika tillsammans. mysigt! :) sedan köpte jag och alma lite små saker och jag investerade in en present till min moster. det var nog hundra år sen vår familj hade paket till någon.. så jag tog initsiativet (stavning?). tog bussen hem vid fyra och hjälpte mamma på furåsen en stund. åkte sedan ner och hämtade ut min buss biljett. NU ÄR DET INTE LÅNGT KVAR :D och ja jag har ändrat mig och ska åka buss isl för tåg upp. de är billigare :) nu ska jag göra mig iordning och sen fara ner till stan igen. eller halvvägs...
/e.långström.

grattis emma! :)







/e.långström.

tre bilder från grillningen igår :)






/e.långström.

sammanträffande...

jag säger då det. jag prata med alma i telefon, hon sa att hon var påväg till tandläkarn i vänersborg. precis samtidigt får jag ett sms från marcus att han också är påväg till tandläkarn. men jag och alma sa det att han ska ju säkert inte till samma tandläkare som alma, men vem tror ni sitter i väntrummet när alma kommer om inte marcus....! 

och för alla som nu fick en intressepil i ögat eller som sitter med intresse-flaggan i handen,
JAG TVINGA ER INTE ATT LÄSA!

kännde bara att jag ville berätta detta, mobba mig inte.

emelie är bra på att sova

städade hela måndagen tillsammans med marcus, vi är klara med ett av våra "sommarproject". blir nog inte så många fler.. sov där tills tisdagen. åkte hem vid tolv och fikade med mor och far. sen kom emelie runt ett :) på kvällen grilla vi med lite folk. det är mysigt att grilla, fast man luktar äääkligt efteråt.
nu sitter jag och väntar på att emelie ska vakna.. hon är en sömntuta!
/e.långström

parken

här kommer lite bilder från kvällen. tycker att det var riktigt kul :) alla dansa som bara den, även fast musiken inte var den bästa.. 
alla bilder är miniatyrer.
         

/e.långström.


fredag: skolavslutning

även fast regnet öste ner var det ju ändå skolavslutning. vilket det inte kändes som. men medans man gick och trängdes med sitt gigantiska paraply bland alla de andra som också kommit med den fantastiska idén att ha paraply denna dag tänkte man på nästa år, nästa skolavslutning, när man ska skiljas från alla klasskamrater. jag tycker att skolavslutnings-känslan är en av dom knepigaste känslor man kan ha. en blandning av lycka, för att det är sommarlov och en del ledsamhet för att skiljas från alla kompisar... det är en konstig känsla, man vet inte om man är glad eller ledsen.
mina betyg är precis samma som förra året. sex vg resten g. är inte nöjd,höjer ju hela tiden kraven på mig själv..
jag blev ordentligt paff när vi satt i kyrkan, helt plötsligt ropar dom upp mitt namn plus två andra. fick gå fram och ta emot ett diplom och presentkort för att vi var "klarsynta och skapade en bra stämning i klassen". dom delade även ut det till fyra pers i nian och små stependium till de med bäst betyg bland niorna. om man kan kalla 400kr på bokia som stipendium? haha.. efter kyrkan gick vi ner till skolan och käka glass och pratade. jag och alma tog bussen hem, vid halv sex åkte vi in till fla och mötte jonas. vi hyrde två filmer och stack hem till mig igen. vid halv åtta kom emil och då gjorde vi mat och börja kolla på en film. dålig var den, låt den rätte komma in. vi är riktigt lyckade, hyrde två filmer och ingen var speciellt bra.. den andra var en komedi, my best friends girl. 
en trevlig kväll blev det ändå, hansson källen fjällström och fredriksson :) o jag då. 

bilder från avslutningen kommer när alma hittat sin kamera sladd... orkar inte lägga in två ggr.

/e.längström.
  

regn dag

annanaspaj blev min frukost denna dag. det har inte vart min favorit men denna var mycket god. tack maria! slutade vid elva idag, eller vi bestämde att vi skulle få sluta då... vi hade svenska sista lektionen och kollade ändå bara på film så jag och jessica följde sjögrens hem för att kolla på lill bäbisen, max. mycket söt vovve. vi kollade på shrek 3 och jag somnade som vanligt... efter filmen somna emelie. haha, trötta människor. 
igen ser ju riktigt normal ut... haha typiskt


christian, niclas, mattias och yosef :)


hahahaha saft i vinglas :f det roade ju oss iaf...

/e.långström.


sista veckan!

som jag sagt förut, jag älskar små saker som förgyller vardagen!
idag fick jag och alma för oss att vi skulle hyra film, sådär mitt i veckan. mys! så har legat i min stooooooora säng hela eftermiddagen och kollat film.
morgondagen startas med att hela klassen ska gå till våran älskade marias hem och käka annanaspaj! :D kan man ha en bättre lärare? nejnejnej. hon ställer alltid upp för oss, (citat) "jag är som en mamma som får försvara sina barn i vått och tårrt." 
idag ska biljetten beställas, jag ska på peace and love! :D:D
 < mariiiia 

JAG HAR BLIVIT FÄRDIG MED MINA JÄVLA VANTAR. (MEN NI VILL INTE VETA HUR DOM SER UT)
det är helt sjukt att jag har hållt på med dom hela två terminer... men lena sa att det faktiskt kommer visa sig possetivt i framtida betyg :) hur det nu kan göra det...

/e.långström.


göteborg med alma

tog bussen hem för att packa lite, tog tjugo i fem bussen till uddevalla för att sova hos almas fader. skulle träffat emelie men vart inget med det :/ men vi fick åka och kolla på loftballongs åkning isl :) almas far och farfar hade fått det i present. själv skulle jag gärna göra om det! jag och mor gjorde det för ett par år sen. kom hem runt elva och då fick vi fira, två pers som firade femtiofem årig bröllops dag :) mycket gulligt! jag och alma kom inte i säng förrän halv två, vilket inte var så kul när vi skulle upp klockan sju nästa morgon.
tog bussen till gbg vid nio för att kunna åka hem lite tidigare på kvällen. vi skulle ändå inte hinna picknick festivalen :/ jag fick mig ett par nya solbrillor och en tröja, för endast 100 kr! tröjan kosta 30kr på weekday.. fikade i två timmar och uppehöll en uttråkad jennifer som var påväg till liseberg med thordur. grattis till fyra månader :)
fjallis och lilla e hann med det tidiga tåget hem, vilket var mycket skönt eftersom jag var trött. och alma skulle möta jonas.
när jag kom hem slockna jag direkt, syrran försökte läsa för mig med jag var ingen bra lyssnare.... sorry!

dagens dummaste fråga: är det samma dag som igår?
och frågan kom såklart från men mycket nyvaken mig.

       
    

/e.långström.


student

        
har vart en mycket trevlig dag, med kallt väder och lite regn. och jag hade halsduk på mig 4 juni! grattis till micke, anders och jon som nu slipper skolan forever :F
måste säga att jag är avundsjuk på josefine, som i september ska åka jorden runt :)
 /e.långström.

ont i halsen

någon som vet något bra knep så man slipper denna smärta? detta är dagens problem.
för övrigt fick vi sluta vid 11.20 idag :D mycket skönt, är trött!
slutar vid tio imorgon, känns såååååå onödigt att gå dit för två lektioner, tycker inte äns det ena räknas som ett ämne (livskunskap) så vet inte riktigt om det blir någon skola imorgon. ska iaf på student :)
och nu känner jag för att kolla en film.

/e.långström. 

slapp dag

hade inte så mycket att göra idag på läxhjälpen, så blev mest att sitta och lyssna på när jessica och niklas tjöta.. haha! den läraren är duktigt på att prata om allt annat än det han ska! jag fick iallfall gjort färdigt no:n och förhört några engelska verb. när jag kom hem var inte en människa där, jag ringde massa gången men ingen svarde. vid fem kom mor far syster och farföräldrar hem. de hade vart i stan. vi fika och sen kolla jag och farmor på gamla bilder. våran backupdisk i datorn är helt full med bilder så var tvungen att rensa för att lägga in bilderna från helgen. det blir så när man har tre kameror..
idag har jag vart riktigt trött.
och jag hatar att springa till bussen, man ser så ful och klumpig ut....

har tänkt på en sak, jag blir lycklig av så små saker ibland. små saker som förgyller vardagen. mina vardagar är oftast likadana: plugga,träna, sova.. och ibland kan vissa små förändringar göra mig glad. te.x en fotbolls match, det är trevligt att sitta och prata. att hyra film på en vardag och bara sitt och mysa med lite frukt. att åka och bada med några kompisar, även om man inte badar själv. att göra något som man inte göra varje dag, det gör mig lycklig, även om det inte är något stort. och det bästa är om det inte kostar något heller! 
veckans fundering.

/e.långström.


bilder från konfan :)

korten är blandade från min pappas och nattas kamera. (miniatyrer)
               

sjögrens o carro

tillbringade denna dag tillsammans med dessa människor :) dom ville iväg och bada så det bar av till stigen runt fyra. där var det faktiskt en del folk, vilket jag inte trodde! jag tyckte det var iiiiiskallt i vattnet så badade inte. förra året blev jag en badkruka. träffade även oskar och elias där, trevligt. jennifer skulle putta i carro men det slutade med att båda åkte i.själv är jag mycket skickligare och lyckas få i emelie utan att åka i själv :D jag är bäst. kom hem runt sju och käka ute med familjen, mys.
nu vill jag ha tårta

/e.långström.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus