hey ho

alla dagar sniglar sig fram nu för tiden. ändå går tiden så fort, alla dagar känns sega och långtråkiga. ingenting händer, men samtidigt så känns det som att helgen knappt hinner ta slut innan nästa kommer... veckorna går fort och långsamt på samma gång.
 
åkte till hallen vid fem, vi skulle få information igen. nästa helg ska vi ju på SM! jag kommer hinna träna två ggr innan det, om jag äns är frisk på måndag... men jag tror det kommer bli kul(: vi måste helt enkelt vinna minns en match så vi slipper steg två. så länge vi går in med målet att vinna så kan vi klara det, vi är så sjukt mycket bättre än vi tror. när vi var på Irsta, nästan ingen av oss hade tränat ihop någon gång. vissa hade inte äns tränat med klister och ändå spela vi bra som fan. förlorade alla matcher men det var inte med många bollar. tror helt klart att detta kommer bli en rolig sesong!
har pluggat tyska glosor, kan dom rätt bra. och då är jag nöjd, sover nog hos jennifer inatt. har ju sovmorgon imorgon(h)
  

07.07!!!

sitter med mackan i handen och har precis tryckt i mig dom inte-så-små kapslarna med penicillin. snart går bussen så får gå upp och borsta gaddarna :F första lektionen blir so, första so-lektionen för veckan faktisk.
(det tog mig mer än en minut att skriva detta.....07.08 -.-)
 

elefanten i musen...

dagens:

-men tänk dig själv ellinor, hela bröstvårtan full med sand... uuuuuusch vad äckligt!
hahahhahahahah

följde med Alma hem idag, så hon slapp undan pluggandet.. hon fick hjälpa mig med matten men annars vart det inte mycket mer gjort. jag klippte hennes hår och så kolla vi film(: nu har jag kollat Andra Avenyn och duschat. ska vel gå upp och skriva några tyska glosor och sen sova.

Någon mer än jag som verkligen är helt nere i Sevenska Hollywood fruar?(a) det är riktigt kul att se hur dom verkligen lever sina liv. själv tycker jag mest om Maria Montazami, hon var så stolt över att hon sparat ihop till ett eget kylskåp i gårdagens avsnitt.. vet igentligen inte varför jag tycker om henne för Agnes-Nicole är vel den mest normala av dom..? vill man veta vem som har flest åsikter om saker och ting är det vel bara slå upp första bästa tidning. sån jäkla uppståndelse över Anna Anka. hon har en del speciella åsikter, men allt hon säger är inte helt pantat. om jag får säga det själv. men ja, som att det vore en kvinnans skyldighet att suga av sin man varje morgon... är enligt mig hel fel, men hon påstår ju att vägrar man så får skylla sig själv om mannen då är otrogen....


min syster är störd(om ni vill veta...)

seg dag... kunde inte somna igår. och när jag väl sovit en stund så börjar det blåsa som bara den.. så var ingen vidare god natt. fick gett Maria pengarna för den där kalendern som jag skulle behöva, glömmer allt vad läxor heter. så just därför har jag suttit och pluggat engelska glosor hava dagen för dom var visst tills imoron :s hade hål på so:n så jag gick ner och frågade Mattias om jag fick åka hem eftersom jag ändå inte är med på gympan. räknat ut att jag vart med en lektion sen vi började skolan och det var första veckan. det jäkla penicillinet har fått min mage att vränga sig ända sedan lunch idag... magkatarr plus penicillin är ingen bra kombination! och jag kan inte äta precis vad jag vill och det är mycket irriterande, men som tur är jag har Alma som hjälper mig med vad jag får äta och inte får äta(a) haha. nu blir det tv... Sveriges fulaste hem och Svenska Hollywood fruar!

stor förlust...

riktigt härlig kväll hos frida igår(: man behöver inte alltid vara massor med folk för att ha trevligt. bilder kommer på min bilddagbok imorgon. om jag har tid.. idag har jag kollat fotboll med alma, inte något vidare spännande match! färgelanda förlorade stort.  sendan vart det en sväng till Sitgen där alma skulle välja någon present. även Lena fick sig en mycket söt tröja :) kom hem vid fem och slängde i mig mat, hade inte ätit på hgela dagen. sen städades det lite på rummet och nu ska jag kolla på Parlamentet :d så det är bäst jag skyndar mig... det börjar om en minut!
min dator har för övrligt varit ovanligt seg idag när jag skulle försöka hitta alla adresser till tack korten...!

Teenage dreams in a teenage circus

det finns inget intressant att skriva här. har faktisk försökt att göra bloggen intresant. men tycker inte jag lyckas något vidare. blir något inlägg då och då, om mitt liv och inte så mycket mer... tråkigt.

nu kommer det lite mer om mitt liv.......... gårdagen var en mycket trött dag. hade sovit tre och en halv h räknade jag och alvina ut..  hörde henne prata i telefon runt tre halv fyra. med kvällen var iaf en minnesvärd kväll! ;d dagen har vart lugn, ska snart ta en dusch och göra mig iordning. tar bussen till frida vid fem(:

är faktisk riktigt sugen på..

vaknade halv nio... när jag väl ställt in mig på att gå upp tidigt varje morgon kan jag inte sova länge -.- men man hinner ju göra en himlans massa saker om man går upp nio isl för två som många andra gör. då är ju hel dagen borta!(a) började dagen med att kolla färdigt på sesong två av Beverly Hills 90210 :) ska ta och önska mig sesong tre i födelsedags present. är ju faktisk bara 22 dagar kvar nu(h) far och jag åkte fram och käka tacos på Lergrytan, sen en sväng upp till mamma och nu har jag suttit här och kollat runt på lite olika gymnasier. det gymnasiet i Karlstad är inte så intressant längre, eller jag tror inte det. är faktisk riktigt sugen på bygg, om jag ska välja måleri eller husbyggnad är ju nästa val isf... men det får jag ta senare(: nu ska jag plocka ihop lite saker för att senare åka till alma, jag och alvina sover där inatt!

överby

med syster och moder idag. vart inte mycket, inte för mig. provade en hel del jeans, ett par som jag behöver mindre storlek på så får åka dit nästa vecka igen. blev iaf lite sockar och vantar(: nu ska jag ta en dusch och sen kolla på andra avenyn(a)

förlamad arm..

avslutade "globala problem" idag på so:n. och nu ska vi läsa om de två världskrigen. Martin började med att visa ett bildspel samtidigt som han berättade om bilderna, jag tyckte att stämningen blev lite tryckt i klassrummet... visst några halvsov ju på borden men ändå, hela världen blev ju påverkad så hur skulle det inte kunna påverka oss idag? alla hade ju någon släkting/bekant som omkommit eller blivit skadad under någon av krigen. att vi faktisk hade någon sorts sjukstuga på undervåningen i vårat hus är lite läskig..
efter so:n gick jag upp till vårdcentralen för att ta nya blodprov, doktorn ville ju inte göra micoplasma(?) test på mig. men jag envisades, tänker inte gå runt med det i flera månader utan att få pencilin... dom fick ta om det två ggr så nu känns min arm helt förlamad. men jag överlever, ska ju ändå bara plugga no hela dagen. har både no och matteprov imogon!
 

ny kategori!

nu har jag gjort det, lagt till en ny kategori här på bloggen... "hur lyckas man?".

detta var igentligen inte så klantigt, utan jag var bara blåst. det sätter sig en fluga på min dator skärm, och vad gör jag? försöker få bort den med pilen.....
kan ju ta och berätta vad jag sa förra veckan också, vet inte hur vi kom in på det men jag sa iaf att
-det är ju bra om bussen inte kan svänga, då kör vi ju inte ner i diket...
HELT jävla seriös var jag när jag sa det också, inte förräns jag fick en mycket orolig blick av Paulsson fatta jag vad jag precis hade sagt^^...

lördag

jag och alma vakna en h innan vi satt klockan ;o så hon hoppa in i duschen och jag läste lite på fysiken. prov på tisdag! :s var vi fla vid elva. jag och mor åkte hem och grejade, lagade mat och käka tårta(a) och städade ännu en garderob... vi har oändligt med sådana, men ändå är det grejer över allt.. på kvällen kom jessica och jennifer och hämta mig :) vi satte oss och grilla och snacka, mysigt som bara den :) senare kom frida och vi satt där tills det var typ kolsvart ute. tog en sväng till ödeborg, satt bakom "spökhuset" och helt plötsligt lät det i buskarna framför oss och alla skriker xD hahahha.. så jävla fult! ;d sedan åkte vi hem i kylan.. det är ju iiiis kallt ute nu för tiden :s mycket mysigt kväll blev det iaf :)
    


fredag

kvart över åtta åkte jag till vallen där dom var i full gång med att plocka fram grejer. vad nio kom att ungar och jag,alma,jonas och mattias börja med längdhoppet :) och jag fick fullt med kalk på mina kläder... sen rulla dagen på, precis lagom bra väder. vid ett var allt klart och jag fick åka moppe med niclas tillbaka till skolan. han precis till mitt syo-samtal.. där jag och marita kom fram till att det antagligen står mellan två saker, turism/komunikation/marknadsföring i karlstad eller bygg i ua.. men ska jag vara ärlig (nu tror vel alla jag är dum i huvudet) men jag är inte speciellt sugen på att flytta. vet inte varför, men karlstad är långt och jag kommer ju inte precis komma hem varje helg. och något turism program som skulle passa finns inte i närheten.. finns på HR i ua med turism/hotell inriktning, och det skulle kanske vara okej men det är matlagningen jag backar på.. jag vet inte men jag ska göra en plus och minus lisa och sen får jag vel se.
efter det så var det raka vägen ut på gräsmattan, för att ta kort! :) får vel hoppas på att det blev bra, tyckte inte det var så många där. almut och jag tog bussen till hennes fader där vi lasta av en massa saker. nästan sprang ner till östrabo där vi mötte johanna :) bland folkmassorna hitta jag anette och birgitta som jag inte träffat på jätte  länge, sen stog vi halva vägen till gbg för att tåget vad knökat med Håkan-folk.. kändes som att hela tåget skulle dit^^. väl på centralen anslös sig resten av församlingen för att ta spårvagnen till liseberg. stog en och en halv h inne på liseberg och vänta på att det skulle börja, eller stog gjorde vi inte... vi satt mitt i folkmassan ;d och trevligt hade vi :) mina fötter värkte som fan hela kvällen men med lite fler anmärkningar blev det en rolig kväll. bussen hem blev också trevlig, jag lämnade en halvsovade denise med alma(a) (alma sova faktisk också) och tog mig frammåt. jag fick nog evelines ben att somna långt innan ljungkile, men jag hoppas hon överlevde :)
  

      


min morfar..


denna bild är vocker, så var tvungan att lägga upp den.


dessa jävla rubriker....

fotografering idag, fotografen vad ju något knepig måste jag säga.. JAG FICK SITTA! har aldigt någonsin suttit på ett skolfoto förut (inte vad jag kan minnas) men så känns det ju som att jag har krymt också. fast igentligen är det alla andra som växer...! på det enskilda kortet känndes det precis som vanligt, som att man sitter helt skevt. det känns ju oftast värre än vad det är, kunde inte avgöra idag eftersom jag inte fick se kortet :@
sen så har rektorn tydligen bestämt att vi ska ta bort Friends! ;o vafan, skolan har blivit annmäld för fem mobbing fall detta året och så tänker dom ta bort Friends!? genomtänkt, svar: nej. visserligen vad det på mellanstadiet de flesta fallen var men ändå, det kan vel inte vara så smart? jag som tyckte vi hade så trevligt... aja, får fundera på om vi ska demonstrera.
just nu sitter jag och fryser om fingrarna, som bara den... och igår fick jag duscha i iiiiiis kallt vatten, detta är icke trevligt. men det är vel bara att uthärda, ta det som en man.(som jag brukar säga...) vid halv sju sticker jag på rallylydnad med Chilli, får se hur det går. är ingen jätte seriös kurs utan bara lite folk som samlas för att träna, det går ju alltid prova :)
sjuan

åttan

:DD

idag är det exakt en månad tills jag fyller!

köttbulle

dagens:
- fan alvina, du är ju mer romantisk än mig ;o

- nej... jag vill bara ha sushi!

hahahhahah
torsdag: fotografering (med plojbild!) som vi äntligen fick.
fredag: jag jonas alma mfl. ska hjälpa till på mellanstadiets friidrottsdag. tycker det ska bli skit kul...(a) haha! efter det är slut ska vi snabbt tillbaka tll skolan och ta kort tsm med alla andra nior ute. sen på kvällen blir det håkan i gbg med massa trevligt folk :) 


I believe in yesterday

helgen har vart toppen :) både lugn och fullfart, fredagen tog jag bussen hem för att upptäcka att det inte fanns något varmvatten -.- fick vänta en evighet på det och sen göra mig iordning. stack till jessica där det vart mycket trevlig förfest innan vi stack till frida, bilder finns på min bilddagbok! trött som fan var jag på lördagen, men ändå så börja jag städa.... vilket slutade med att jag rev ut hela min garderob. vid halv åtta på kvällen hade jag fortfarande hela min säng (min dubbelsäng, hör) full med grejer så det var bara att städa färdigt. haha jag kan aldrig börja med att städa i tid, utan typ storstädning börjar jag med fyra fem på eftermiddagen och så får jag stå där hela natten... aja, jag får vel stå mitt kast (eller vad man säger) städat blev det ju iaf :d på söndagen hade jag tänkt att baka bullar, och äpplekaka(a) har så jädrans mycket äpplen... men bullar blev det inga eftersom min mor inte alltid har hjärnan med sig och kommer ihåg att ta med grejer hem. men en äpplekaka blev det iaf(: sy gardiner,hänga tvätt, laga mat och och sätta i diskmaskinen hann jag med. han med an väldans massa denna dag, på kvällen kom jennifer och vi tog en sväng med moppen. hälsa på jessica och sen hem till henne och hämta grejer. sen sov hon här(:

fuck you you fucking fuck

  


dagens två idol-favoriter!






grymt härliga röster!

yesterday..





...all my troubles seemed so far away,
Now it looks as though they're here to stay..

jon sindenius:

http://www.youtube.com/watch?v=BMYXlH0-r5M
jäkligt grym och frääääck grabb! min favorit än så länge, skulle inte tro att kvällen har något bättre att erbjuda men vi får vel se...


vem, vart eller när som hellst...

kollade lite sambbt på Extreme Home Makeover, undrar egentlign hur det programmet fungerar... är det företag som sponsrar hela grejen? jag gillar program där man hjälper människor, även om vissa säger "ja men det där är bara bluff alltihop" så får det vel vara så då. isf går jag på den lätta, men vafan? varför skulle det inte kunna finnas något jäkla ställe här på jorden där människor faktisk brydde sig om varandra? där folk faktisk ville allas bästa och allt inte bara handlade om pengar.. i de flesta fallen på EhM så handlar det bara om människor som haft otur. många har drabbats av sjukdommar i familjen och andra av dödsfall. en familj förlora ett syskon och hela sitt hus pgr av att en man i lastbil somnat och kört rakt in i deras hus. det är ju helt otroligt, det kan hända precis vem som hellst och när som hellst. det är riktigt läskigt, och det värsta är att man inte kan göra något åt det. händer det så händer det...

hej

kom hem vid tio i tre som vanligt, satt mig direkt med matteläxan... är det bara jag som tycker den är svårare än det vi göra på lektionerna? ;o jag tycker den är riktigt jobbig. vid fem kom min kära vän jessica, det var inte igår! minns nästan inte sist gång... riktigt trevligt hade vi! som vanligt :) finns alltid hundra saker att prata om. drack te och kollade massa gamla bilder. finns så mycket minnen i bilder!
nu ska jag kolla på Idol...(a)
 


måste säga..

att jag är lycklig över att det blir fler och fler läsare här :) släng gärna in lite kommentarer också! alltid trevligt(a)

jag gillar hösten...

för att:
jag snart fyller år (16 oktober om man ska vara exakt)
jag kan andvända min stoooora halsduk.
det är inte långt kvar tills jag får andvända min mycket sköna jacka.
det finns mycket fint att fota
man kan sitta inne en hel dag(om man känner för det) utan att ha dåligt samvete
och när man väl vart ute är det hundra ggr skönare att gå in
inte för att:
man måste ha varma skor
man blir blöt i fötterna
det blir hundra ggr värre än vanligt att gå ut sängen på morgonen

blev ingen match för mig idag, precis som jag trodde...
kom precis på att på tisdag börjar andra avenyn igen :) och alla som gillar att mobba mig för alla mina "dåliga" val av tvprogram ah ni kan ju fortsätta med det.. tänker ändå fortsätta titta på dom(a)
/e.långström




lalala jag kommer aldrig på några rubriker..

  
fredagens gympalektion var rätt underhållande att titta på... ;d
  sen vart det stugan med fjällus :)
/e.långström


sesongstart av..

lyxfällan idag,         lycka 


dagens rim:
för mig var du mer än ett ligg, men du ville bara ha cigg...!
mohahahahah
/e.långström


jag ska...

..börja med att säga, jag älskar våran sovmorgon!
kom precis hem. har inte vart på så bra humör idag, vet inte varför :s igentligen borde jag vara glad, mycket glad. men så kan det ju vara ibland... man har känslor som man inte vet vad dom betyder eller vart dom kommer ifrån. blev inte stan idag som jag hade tänkt, det var iof tur eftersom jag inte har några pengar. jag behöver plugga på prefixen och göra färdigt uppstatsen i no;n så det är precis vad jag ska göra.. och sen ska jag packa lite :) hänger med alma till stugan imorgon och stannar tills lördag. hoppas jag är frisk tills på söndag, helt frisk. det tror jag inte man man kan ju alltid hoppas(a) för nu måste jag verkligen vänta med träningen tills jag är frisk. var typ halv sjuk hela förra sesongen och det är inget vidare...
nu ska jag käka choklad :d
/e.långström

VIKTIG INFORMATION

imorse när jag kom till skolan blev jag glad för jag upptäckte att jag har överskåp...
idag blev jag såååååå ledsen när martin beslagtog min visselpipa...
nu blev jag glad för att jag kom på att jag har lååååååååg, mycket lång matrast imorgon...

allt från mig, tack och hej.
ps. imorgon ska jag leka med alma!
/e.långström.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus