bröllopsfotografen

mycket skön film! härliga kommenter osv.. är just nu för trött för någon längre utläggning om filmen men den var jätte bra och värd att se :) Alma och jag hade en trevlig kväll och jag fick inhandlat ett par nödvändigheter.. puder, puder borste, sminkväska och halsduk. när jag kom hem vart det räkor och Smala Sussi med familjen. efter denna dagen lär jag snacka flyttande v(w?)ärmlänska..(a) hoho, nu ska jag sova!


BIO

ligger i sängen och mumsar choklad, godis på mogonen är nästan det bästa som finns! ;d ska snart gå upp och ta en dusch, vid halv tre tar jag och Alma bussen till stan. ska kolla bio ikväll, Bröllopsfotografen :) riktigt kul verkar den och så får man ju kolla in hur mycket av Ödeborg som faktiskt är med ^o



hemma igen!

kom precis innan nio, kastar mig in till tvn för att upptäcka att det inte var lyxfällan idag.. jag som var så stessad över att missa det(a) men det var ju för ett gott ändamål, bröstcancer galan. hoppas de fått in massa pengar på denna hysteri som varit, har ju varit rosa över allt det senaste.. jag måste erkänna att jag varit dålig på att stödja. köpte en påse rosa rattar i veckan.. det är vel det, jag skäms.. men samtidigt skulle nog på min plånbok inte vara vidare pigg på att ge bort pengar när jag knappt har till mig själv. slut diskuterat, när min plånbok tillåter det ska jag kasta pengar på folk som behöver dom bättre än mig! var ju tvungen att kolla på Debatt också, när dom nu skulle diskutera ämnet plastikoperationer. det är faktiskt ett rätt intressant program,(se alla som klagar på att jag bara kollar på "förnedrings tv") bara jag som inte sett Linda Rosing på ett tag? :o hon ser ju ut som hon fått en käftsmäll och en rejäl fläskläpp!! illa.. tycker hon det är snyggt? jag tycker att vill man operera sig, klart man ska göra det om det får en att må bättre. men det är ju tragiskt om man inte kan må i sig själv. men det mest fantastiska är ju att man kan rätta till saker och ting efter tex operationer eller missbildningar. så jag ser nog mest posetivt med denna sortens utveckling, men klart att det finns negativt också.


<33

som vanligt när vi är här uppe så rotar jag och syster igenom farmors påsar med gamla kläder.. på lördag är det ju faktisk Halloween så man får vel ta tillfället i akt och se vad man kan hitta, blir inga bilder på mig nu. det får förbli en hemlighet tills jag bestämt vad jag ska ha(a) eller ah, nu låter det som jag har massor att välja på (vilket jag inte har) men jag är ju på det perfekta stället för att hitta massa konstiga kläder! kommer iaf några bilder på syster :)






ALMA ALMA ALMA!!!!!!!

jag har hittat våran kärlek, i större förpackning! så jonas släng dig i väggen...(A)

MER i 1L förpackning, finns i päron också!
hoppas inte detta funnits länge utan att jag varit medveten om det?!


utvärdering, ja..

Kissie är ju helt klart värst, kaxigast, enligt henne mest överlägsen osv... hon uttryckte starkt att Blondinbella har varit en förebild för henne och att hon nu är hon ute ur "bloggvärlden". Kissie har nu sig själv som förebild.. det är sjukt! det skrämmer mig att dom är seriösa. jag vill och försöker intala mig själv att det är ett skämt, men den läskiga sanningen är nog att dom är sådana.. men det är ju många som redan utryckt sina åsikter över dessa flickor så jag tänkter inte göra det samma, det blir alldeles för tjatigt. men som sagt det skrämmer mig mest att dom faktisk är seriösa och att det finns flickor som ser upp till dessa, ja vad ska man kalla dom... fjååååårtisar? 

min kväll

nu ska det spelas PLUMP fram tills
klockan 21.00, för då ska jag se våra kära "bloggerskor" Paow och Dessi göra bort sig även på tv :ddd hoho, någon mer som vill joina så är det på tv8!


helvete -.-

jag missar innebandy träningen, och vi som skulle spela med killarna! jag som längtat så efter att tackla Thomas över sarien (stavning?)^^ och sparka jonas på smalbenen... aja, jag får vel längta tills nästa gång ;d

jag lovade..

nog för mycket när jag sa att det skulle bli snö bilder i veckan.. under gårdagen hade det regnat och varit plus grader så det är inte mycket snö kvar, mest is och slask :s som en vinter brukar se ut hemma...
har inte gjort så mycket idag, fick färdigt matten iaf så får jag vel försöka ta mig för det andra imorgon så jag slipper ha det över mig där hemma ;o jäkla so förhör direkt efter lovet -.-
     

nu har vi åkt :)

inte kommit så långt än, är strax i högsäter.. hoho men iaf på väg! datorn och kamera sladden är med så det blir nog en del uppdateringar och snö bilder i veckan :d

blåmärken är inte kul

matchen förlorade vi, men första halvlek var riktigt bra spelad :) det ser ljust ut! det är bara kondition som fattas, så på måndag blir det springskor på för mina kära lagkamrater. medans jag är på betydligt kallare grader... men jag känner att matchen orsakat ett par blåmärken så jag antar att jag gjort bra ifrån mig, är iallfall nöjd med min insats!
kom hem och det vart lite kalas för mig, min födelsedag kom ju så "snabbt inpå" enligt mor så vi firade mig nu. fattar inte hur någon kan tycka att min födelsedag kom plötsligt när jag tjatat om den i två månader...? men det är ju min moder vi pratar om. fick min hederliga sked som jag får varje år, beverly hills boxen sesong 3 och ett väldans vacker kort på mina kusiner, detaljer ska vi inte gå in på... pengar av morfar hade jag ju fått innan och packet från mor och far vet man aldrig när det kommer. nu ska jag gå upp och börja kolla på Beverly Hills(a) blir antagligen som vanligt att jag somnar, men detr spelar ingen roll. huvudasken är att jag är trött imorgon så jag kan sova i bilden ;o
glöm nu inte ställa om klockorna till vinter tid!


två månader kvar till julafton...

läskigt vad tiden går fort... det var vel sommarlov nyss?
stack till mina sjögrens när jag packat färdigt och mor och jag dukat. ikväll blir det kalas för mig och strax åker vi till uddevalla och spelar match :)

bilder från lägret ;d

ursäkta att bilderna inte är speciellt bra, vet inte vad det ahr vart med min kamera... men bra är det inte iaf.
                           

lägrets kommentar: våran grupp sitter i ett rum och diskuterar, Alvina rycker upp dörren och säger: men det här var ju inte toaletten..?!
helt klart lägrets bild: 

 


jag är...

en person som gämnt behöver förändring, samtidigt som jag hatar när saker förändras... i mitt huvud och mina känslor vill jag att det ska vara som det alltid varit och jag tar lång tid på mig för att bearbeta en förändring. men i materiella saker och handlingar behöver jag mycket förändring. jag skulle aldrig klara av att göra samma sak varje dag varje vecka.. samtidigt som det känns som jag bara gör samma saker.
jag är en knepig person, det är vel bara inse fakta och ta det som det är!

Sex och samlevnadsläger!

nu var det avklarat, det som alla längtat så till... tyvärr är jag inte så glatt överraskad. alla har sagt att det kommer bli skit kul, därför hade jag nog väldigt höga förväntningar. jag säger inte att det inte var kul! men jag hade nog förväntat mig ännu mer. vi blev indelade i grupper som vi var med hela lägret, inget fel på gruppen. inte alls, men det hade vart kul om man fick vara med allihopa. så är rätt besviken, Alma gjorde det inte heller bättre med att sitta och tjöta om den mycket deprimerande tanken att om snart en termin ska vi sluta.. vi ska skiljas från alla härliga människor :( men nu ska jag inte tänka på det, ska ta vara på den tiden som är kvar!
men alla bilder kommer imorgon, för det tar värkligen hundra år att lägga upp bilder här på bloggen på kvällen ;o allt är seeeegt som bara den, någon mer som upptäckt detta?

igår var min födelsedag..

och idag är dagen efter min födelsedag. logiskt. gårdagen blev lugn, åkte till stan med Alma. fick äntligen tag på en plånbok!! det behövdes kan jag säga. även Almut fick tag på en.. kom hem vid åtta och käka räkor med familjen + morfar och morbror. avslutade kvällen med Björn gustafsson dvd:n :) lugn men okej födelsedag. idag har har städat, gick inget vidare. hoppas änligen jag fått till så den jäkla gardinstången kan sitta fast på väggen :@ har haft för korta skruvar så dom åkt ur... nu ska jag hoppa i duschen och sen sticka till jessica :)
present till mig själv, från mig själv..

*


resten av plojbilderna...

     
107 bilder tog vi denna dagen ;o så detta är ju inte alla..^^ bortse gärna från min dubbelhaka på sista bilden(a)
 

måndag-plojbild

börjar med ett par bilder, får se hur lång jag hinner ikväll... måste dusch och hoppa i sängen!

            dom bilderna som är kvar nu kommer någon annan dag :) så håll utkik!


körslaget

första kören har åkt ut, teamAndreas. helt fel, Rigo är för självsäker och enbart störande. (n) vad har hänt med Gry? dryg och tråkig har hon blivit, inte många skratt eller leende.
tummen upp för Ugglas, har bara stört mig och inte alls tyckt att hon vart bra men ikväll fick jag se en bättre sida, inte alls lika överdriven vilket gör att hon faktisk är riktigt rolig och härlig(y)

eds marknad!

Alma och jag tog bussen till fla och åkte därifrån med hennes moder till ed. upp och hälsade på Almas morfar och fika där :) traska runt på marknaden och träffade trevligt folk, jäklans sugen på godis vart jag men det är det bästa med marknader att man inte kan betala med kort(a) har aldrig kontanter nu för tiden.. så köpte inget. tjockisen Alma därimot köpte tre påsar chips.. höhö men jag hjälpte henne äta upp halva första påsen :d vid tjugo i fem tog vi bussen hem. blev inte att åka tillbaka till ed på kvällen, utan jag fick jobba en stund och nu sitter jag här. ska göra minibagutter och kolla på körslagen strax :) är jag den enda som inte vill se fotboll?
 


fredag

jag, Alma och Alvina tog bussen ner till uddevalla. på resan kom ett par erkännende fram...! jag och Alma sa hej då till Alvina och tog oss en sväng till Viking för att jag skulle köpa ny percing. äntligen! staven har vart alldeles för lång länge nu... så det blev en korare stav med pilar :) sen var det dags att simma, så härligt är det! speciellt när man har träningsverk(a) sedan hem till Almas fader och käka tacos. kollade på Idol, och jag måste säga att jag tycker inte det var någon som var riktigt bra :s några halvbra och några urusla... tog sedan en promenad bort till affären, "riktigt chill att affären är öppen ända till elva".... där träffade vi mina kära kusiner som hum ja... var ute och åkte^ somnade runt tolv, efter att allt mitt pigga gått över till trötthet. (så mycket trötthet att jag somnade även om Alma snarkade som bara den...)



jag ♥ ballerina

jag älskar dessa über goda kakor, alla smaker är muuuuuuuuuuuuums! dom nya med pepparkakssmak är precis provade och dom är lika goda som alla andra :) ville bara säga detta(a)


jag älskar lindex-låten!

den som går på reklamen... värsta är att man inte kan sjunga med i den.
pluggar just nu tyska samtidigt som jag försöker se på Sthm-arlanda, det går inget vidare! och borde nog läsa igenom so:n en gång till.. och duscha. träningen gick super(: även om mina benhinnor inte är något vidare goa! hoppas bara på att det är för jag inte tränat på länge...
 

Ny duschad och förbannad..

för att det är något fel på våran parabol... det senaste har den slutat funka direkt det regnar och blåder lite :o så har den inte vart förr! enormt störande -.- (skratta inte Alma) så nu har jag inte kunnat kolla på AA. får vel försöka hitta någon repris att spela in. morgondagens lediga dag kommer spenderas under ett par högar med läxor.. vet att jag skrev förut att det var rätt lugnt, men jag tror jag har ångrat mig... kan inget av tyskan :s fast det visste jag inners inne, men jag ibillar mig själv att jag kan mer än jag tror för att det känns bättre då. bandy träningen gick iaf ûber bra(y) Patrik och Rikard får hoppa in som tränare där ;d sen så är det inte långt kvar nu...(nu tror Alma att jag menar min födelsedag....MEN DET GÖR JAG INTE)...tills våran dator typ går och dör. msn har slutat funka för typ två veckor sen och nu funkar inte ps...! någon som vill ge oss en dator? :o

det är helt sjukt egentligen. hur olika vi människor är, men samtidigt så lika... alla har olika sätt att tänka på, olika sätt att se på saker. att beskriva något, är något av det svåraste jag vet. för jag menar, alla uppfattar ju saker olika.. en person som är lång för mig, kanske inte är lång för någon annan. det vet man ju aldrig och jag kan ju bara beskriva så som jag har uppfattat det. därför finns det inget rätt eller fel..



Innebandy :d

kom precis hem, käkar en macka och sen får jag sätta igång med tyskan.. prov på torsdag och jag vet inte exakt vad vi ska träna på så vi får vel se hur det går. för övrigt känns det rät lugt med läxor och så även omd et är mycket denna veckan. halv sju blir det innebandy träning :) och imorgon är vi lediga! eller ah... nästan iaf(y)
sista avsnittet Svenska Hollywood Fruar igår :(  kommer något extra program nästa vecka med sånt material som inte visats. men får vel klara mig med att på onsadag kl 20.00 börjar Sthm-Arlanda :d det är ju alltid något!


det var längesen..

..jag la ut några bilder. ovanligt! ett tag var det nästan bara bilder(a)
nu blir det dusch och sen Parlamentet!

kategori bilder -->


rasmus på luffen!

gårdagskvällen blev trevlig tillslut(: efter ett par hjälplösa samtal och långa funderingar så var det bara att inse fakta och göra det bästa av situationen. och det gjorde vi! runt ett gick jag, Eveline, Linda, Robin, Rasmus och Tim hem till Linda i regnet... blött och mysigt^ ingen luva på jackan hade jag heller...Aja, efter att alla blöta sockar åkt av vart det att kolla på Rasmus på luffen ;d det var längesen man såg den. runt fyra någon gång somna vi och vakna vid tio. enligt Eveline hade jag och Rasmus pratat i sömnen... hahah! efter ett par timmars tjöt om pizza och kuddkrig kom mor och hämta mig. åkte till furåsen och jobba en stund. när jag kom hem var det bara att sätta mig med teknik uppsatsen. eller vad man nu ska kalla det... ska skriva en beskrivning om hur men bygger en låda :p så nu är den klar. jag har upptäckt en sak, jag har ju fan en Outlook. så nu kan jag skicka allt ifrån min sida isl för att hålla på att skicka till pappas osv... duktigt ellinor, duktigt.


mina Nya vockra jeans, mindre vockra bilder...

                                 
ursäkta bilderna, smutsig spegel och ingen orka att bry mig ifall dom är suddiga(; ville bara visa dom nya jeansen.
syrran ropa om någon grabb på tv... gick dit och för att lyssna, han hade sjukt härlig röst! vann gjorden han också :d



:dd

JAG HAR FÅTT PRAO!
OCH JAG ÄR LYCKLIG SOM FAN,
EFTERSOM JAG FUNDERAR PÅ MÅLERI,SÅ KUNDE DET INTE BLI BÄTTRE :)

tvillingar,trillingar?

såg precis en dokumentär om trillingar. dom hade två trilling par, ett var killar och det andra tjejer. dom gjorde olika fysiska och psykiska undersökningar. jag tror absolut att både tvillingar och trillingar har någon slaks förbindelse psykiskt. själv känner jag minst två tvilling par som säger att det är så, och undersökningarna dom gjorde på programmet visade samma resultat. dom satte trillingarna i var sitt rum, en av dem fick två stötar. dom två andra hade inte själva kännt något men svängningarna visade att deras undermedvetna hade uppfattat stötarna. allas resultat var likadana så det kan ju bara tyda på en sak.. sedan gjorde dom ett lite roligt test, tjejern hade bara fått reda på att dom skulle på blind-date. dom satt i var sitt rum medans killarna roterade och bytte plats, en av tjejerna upptäckte att det inte var samma kille. de andra två förstod ingenting, så dom blev rätt förvånade när dom fick se alla tre..^^

överby idag igen :)

idag blev det en ny tur till överby, för att köpa jeansen som jag inte köpte förra veckan. fick med mig Alma och Alvina som smakprov. men dom var inte mycket till hjälp, eftersom dom rösta på var sitt par^^ Alvina tyckte dom ljusa och Alma dom mörka. men våg som jag är kunde jag inte bestämma mig, och förhandlade med mor min så jag fick båda :) men komma allt få betala en lite del själv. dom där pengarna som jag försökt tjäna ihop hela sommarn(som inte inte fått än, eftersom jag inte är färdig) kommer vara slut innan jag äns får dom... ska iaf göra ett försök i helgen att komma ett steg närmare stålarna(a)
nu ska jag kolla på lyxfällan!


Ellinor gillar..

Carina Berg! och hennes program, berg flyttar in. hon är så jäkla skön :d i programmet kommer hon verkligen nära in på folk, hon flyttar verkligen in. för er som inte vet så flyttar hon in hos olika kändisar under några dar och följer med dom i deras vargads sysslor. dom får berätta om med och mot gångar i livet och om deras familj och vänner. det är oftast kul att se hur det egentligen ligger till, hur de gick till när dom fick ett alkohol beroende vad dom hade för känslor under en nära vän/familjemedlens bortgång osv. och Carina är precis rätt person för jobbet, hon har lätt till skratt men kan också vara allvarlig.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus