Derby

Både torsdag och fredag var jag i skolan denna vecka.
 
Torsdag hade vi besök från Måleri Facket. Han pratade om alla fördelar med att vara med i Facket och så fick vi skriva in oss. Det var inte alls ett vinklat föredrag........I vilket fall så tror jag själv att det iallfall nu till en början kan vara bra att vara med där. För att kunna fråga om saker och få hjälp om det skulle vara något. Sedan får vi väl se.
 
Fredag var det skylift kurs på schemat. För en gångs skull var hela klassen där! Eftersom vi inte haft fulla lektioner eller slutat den tid i skulle ha gjort på tre år i skolan så var besvilkelsen stor hos många när dom upptäckte att vi faktisk skulle vara där ända till halv fyra. Egentligen skulle vi sluta halv fem men alla liftar vi hade gick sönder....Undra vad det kan berott på. Så egentligen så bröt vi ju inte på någon "tradition" om att alltid sluta tidigare.
 
Efter skolan tog jag en sväng om till min svägerska och hälsade på henne och lille Vilmer. Han är för underbar! Mys i ett par timmar för att sedan bege mig hemmåt. Hämtade min syster, köpte godis och åkte mot Stigevi för att kolla på fotbolls derbyt. Stigen-Färgelanda vilket slutde 2-2!
 
Nu sitter jag på bolkongen och solar. Senare blir det sväng till stan och hälsa på Vilmer igen, då min kära pojkvänn blev avundsjuk på att jag träffade honom igår.....hihihi!

Shopping för sommar solen!




Två dagar i rad

Vaknade upp av solens strålar i ansiktet. Min svärmor var snäll nog att ta ut min otåliga hund som tyckte att jag borde vaknat för länge sen, vilket jag otroligt nog inte gjort (han brukar vara ganska duktig på att väcka en tex dränka en i dregel, kicklas, gny osv...) Blev frukost på altanen och sedan tillbringa tid ute i solen. Gick ner till badplatsen så att chilli fick bada, det är ju hans favorit syssla! Så han var nöjd. 
 
Vid ett tiden åkte jag hem. Klippte gräset och sedan grillade jag lax till lunch. Fick även hjälpt mamma i trädgården!
På grund av den otroliga värmen fick jag även ta ut mina innerfönster för att kunna öpnna och vädra.
 
Hann med mycket denna dag! Men när jag väl la mig i sängen för att kolla på Hokey vm finalen så var det inte mycket som kunde stoppa mig från att sova. Jag somnade om flera gånger, vaknade bara när Niklas skrek av glädje när Sverige gjorde mål. Ingen kan vel ha missat att dom vann? ;)

Underbart väder!

Dagen började med ett besök hos våra hjortar eller rättare sagt de hjortar som inte ville visa sig....Tanken var att våra gäster skulle få se dom med det gick inget vidare.
 
När dom åkt körade jag syster min till Högsäter och hennes samling. Gjorde en chansning och åkte till familjen Källen, satt och prata en stund innan jag och Emil åkte ner till Genevi och matchen. Tyvärr förlorade HEF vilket innebar att jag hade en mindre glad syster på vägen hem...
 
När jag kom hem packade jag och tog med mig Chilli för att åka till Rådanefors. Det var så varmt ute! Solade och fikade i det goa vädret med min älskling. Vid åtta tiden kom några härliga vänner och grillade, eftersom vi inte tänkt på att det var pingst så fick vi ta vad vi hade och det blev bra det med! Min kära bakade en kladdkaka som vi åt medans vi kollade på Eurovision Song Contest. Ingen var speciellt intresserad men man får ju iallfall kolla när det är i sverige. Spelade lite med andra ord innan dom drog sig hemmåt.

Nya Zeeland

Igår fick min familj långväga besök, en vän till oss som flyttat till Nya Zeeland och gift sig.
Vi kom fram till att det måste varit 5 år sedan vi sågs senast, när vi besökte henne i Tyskland. Hon är född och uppvuxen i Tyskland, jobbat i Kenya i tre år och nu har hon tillsammans med sin man köpt hus i Nya Zeeland där han kommer ifrån. Eftersom hon arbetat som tolk är hon expert på språk och kan prata svenska, vilket underlättar när engelskan inte räcker till. Men är bra att tvingas prata engelska från det att man vaknar på morgonen tills man lägger sig på kvällen! Väldigt roligt att träffa Mikaela igen och hennes nyblivne man som underhållande nog har ett otroligt sinne för humor!
Nu skall jag köra min syster till sin fotbollsmatch!

Min nya bikini!




T som i tisdag

Balen i lördags var trevlig. Roligt att vara uppklädd och fin, att få ta bilder och prata med alla människor. Tråkigt att så många åkte tidigt och redan vid elva började det eka folk tomt. Maten var ok, över förväntningarna då mina inte var så höga. 
 
bästa bildkvalliten....
 
Idag var jag i skolan för sista gången, iallfall sista gången för att ha vanliga lektioner. Nästa gång jag är där är den 5 Juni, det är sista dagen som jag någonsin kommer behöva vara i en skola. Om jag inte frivilligt väljer att gå dit villsäga. Idag var även en av dom roligaste dagarna på dessa tre åren som jag gått i gymnasiet. Vi hade två personer från Folk och Försvar där för att köra ett rollspela med oss. För ett gäng ointresserade byggelever lät detta som något fruktansvärt tråkigt till en början. Men när vi väl var inne i allt och förstått vad vi skulle göra så var det riktigt roligt! Saken var den att vi var uppdelade i lag/land, vi hade fått en budget och information om vårat land. Sedan gick spelet ut på att vi skulle styra vårat land på bästa sätt med dom förutsättningar som vi hade fått. Man fick köpa och sälja, skriva fredsavtal och start krig om man så vile. Roligt, intressant och lärorikt!
 
Efter lektionen åkte jag och Jennifer till Torp, fick köpt en bikini till Kroatien! Välbehövligt kan man säga. Sedan blev det en sväng till Ikea och drömma sig bort ett tag. Jennifer köpte lite grejer till lägenheten och jag köpte en lampa till vårat gästrum som fått en liten up styling....haha!
 
Just nu sitter jag och inväntar Biggest Looser!

Bal time!

Snart drar det igång med alla förberedelser inför balen! Hoppas jag packat allt, är så rädd att jag glömt något.. Men det ska nog lösa sig! Snart åker jag till Rådanefors och sedan bär det av ner till stan och Pernilla. Där fixas det med hår och smink. Vid tre tiden kommer Jonna, Ida och Hanrik dit och äter jordgubbar och dricker vin med oss! Kommer bli toppen! Hoppas vädret håller sig på våran sida, bara det inte regnar får man väl vara nöjd. Sol tackar vi dock inte nej till! 
Hare gott haj!
 

Sport dag

Började dagen med en cykeltur på två mil! Rådanefors if anordnar varje år ett motionslopp där man cyklar runt en sjö och sedan har pris utdelning. I år hade jag sällskap av Niklas hela varvet runt, endast av den anledningen att han imorgon har match och inte får dra på sig träningsverk! Annars hade han cyklat ifrån min efter två minuter, haha. När vi kom i mål var mina ben stumma av all mjölksyra....Men får säga att jag ändå är rätt nöjd med mitt tempo allt som allt! Efter cyklingen var det utlottning av priser på olika lotterier, idag var min tur dag! Vann två grillar, presentkort på thai mat och en vattenflaska! För första gången i mitt liv vann jag på tipspromenad! Lite stolt faktiskt.

Det blev en tur till Stigen för att kolla på fotboll, Stigen-Viken. Regnet höll sig borta till slutminuterna som var väldigt spännande. Slutade med vinst för Stigen!

Snabbt hem för att kolla på herr SM finalen i handbollen, även där mycket spännande! Roligt att min gamla idrittslärare fick döma denna final, vilket gjordes med bravur!

Blir lugn hemma kväll med min älskling!

Äntligen ny färgad!

Vanknade till rätt tidigt av att väckarklockan ringde som tur var behövde jag inte gå upp utan kund ligga kvar ett par timmar till. Gick upp vid nio och gjorde mig klar för att åka hemmåt. 
Vid tolv tiden mötte jag upp min svägerska, hennes mormor och kusin för en fika i solskenet. Idag har det varit oförskämt varmt studtals! Spara lika värma till lördag tack. Fick i mig årets första ischai och en creeam chees beagel. Mums! Eftersom det är bal på lördag var det nu på tiden att få färgat min utväxt. Har sparat ut på det nu för att få det så nära balen som möjligt, så nu var det äntligen  dax. Fick gjort det, var och hämtade min älskling och även han blev tillfixad i håret. 
Vid sextiden mötte jag upp Jennifer för ett lugnt pass på gymmet. Lite axlar och mage fick det bli, fortfarande träningsver sedan fredagens benpass!
Nu skall jag lägga mig och invänta veckans program-höjdpunkt, Biggest Looser!

Personal dag

Vaknade runt nio, har börjat med det nu igen! Det är en bra tid att vakna så jag klagar inte.
 
Vid tolv körde svärför mig och Niklas till närliggande ort för att stiga på bussen som skulle köra all personal på Kroppefjäll och Teatergränd till okänd destination. Spännande om något! Först bar det av till Vänersborg där vi fick utföra en kamp i fyra grenar, cyckling (på en inte helt vanlig cykel), curling, sejdel race och hokey slag! Cykeln hade sju säten och en ratt. Man satt i en ring och alla fick trampa för glatta livet. I den grenen kom mitt lag nästan sist... Sen var det curling som gällde. En svår sport det där....Förlorade där med. Sjedel raceet blev helt oavgjort, ingen lyckades träffa den där lilla poricken med ölglaset. Hokeyslagen gjorde att vårat lag tog igen de andra förlusterna och gick upp och slutade på en andra plats! Saken gick ut på att skjuta så hårt som möligt och träffa mål, en mätare avgjorde poängen genom att läsa av hastigheteten.
 
När alla väl kommit in i bussen igen bjöds det på fika medas vi ovetande var på väg mot Lidköping!
Där fick vi besöka Munskänkarnas lokal och avnjuta en mosserande vin/Champange provning. Fick prova fem olika sorters mosserande vin, fyra vita och ett rosé. Sedan avslutade vi med en Champange som var väldigt god! Tyvärr var alla inport viner, annars hade jag gärna delat en flaka med min kärase nu på lördag när vi skall på bal.
 
Efter provningen åkte vi till Lidköpings golfbana och hälsade på John och hans personal på golfrestaurangen. Fick en fyra rätters middag med två förrätter. Den smörstekta laken med löjromssås var nog bland det godaste jag ätit! Det bjöds på vin och underhållning till alla rätter och kvällen blev lång. Mycket trevlig dessutom!
 
På vägen hem hade vi den klassiska allsången i bussen och det var vackert vill jag lova!
En mycket trevlig dag med mycket trevligt sällskp, tack!

Valborg

Direkt efter skolan åkte jag och en vän hem till henne i Hamburgsund, hon åkte till stallet och jag åkte till Grebbestad för att hämta min balklänning! Den satt precis lite bra som sist gång jag hade den på mig! Började bli lite orolig...hehe. Fick även köpt mig smycken till både balen och studenten. Jag är så nöjd med dom!
Kvällen började med förfest hos en klasskamrat och avslutades med någon tugga kebab på Pingvin.
Vaknade ganska sent, pratade och tog en promenad för att köpa pizza innan det var dags för mig att ta mig hemmåt.
Väl hemma blev det till att titta på fotboll med gott sällskap!
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus