jäkla regn...

borde nog skapa en ny ketgori här på bloggen, om alla klantiga saker jag lyckas med. för ja, jag har lyckats igen. var ute och jobbade, gick in för att äta lite och mina arbetsbyxor var riktigt blöta och smutsiga så lät dom hänga ute så kanske dom skulle hinna att torka lite innan jag skulle ut igen. men när jag kom på denna briljanta idén tänkte jag inte på att värdet just nu ändras fram och tillbaka hela tiden.. så när jag sitter och äter kommer morfar in och frågar vem som glömt sina skor och byxor ute i regnet... så det blir nog inget mer jobb för min del idag, skorna och byxorna var helt genomblöta .-.
/e.långström

choklad muffins

kom på att jag lovat emelie att lägga ut receptet som jag andvänder till chokladmuffins, skit lätt och dom blir super goda! så här kommer det;

ungstemperatur: 200*c (varmluft 175*c)
ca 15 st

  • 100 g smör
  • 2 ägg
  • 2½ dl socker
  • 1½ tsk vaniljsocker
  • 1 krm salt
  • 4 msk kakao
  • 2 dl vetemjöl
  • ½ tsk bakpulver

ställ veckade pappersformar i en långpanna eller plåt. smält matfettet och låt det svalna. vispa ägg och socker pösigt. tillsätt de övriga torra ingredienserna. blanda till sist i matfettet. fördela smeten gämnt i formarna och grädda mitt i ugnen ca 10 minuter. 

 

/e.långström

 

 


290809

följde med jennifer hem efter fredagens slappa skoldag, vi tog det lugnt som vanligt. bakade och kollade tv.. vi börjar komma in i ett par rutiner(?) haha men alltid lika trevligt! vid sex åkte jag hem för att göra mig iordning, jag och pappa skulle upp till högsäter och kolla på Sanna Nilsen. när mamma är med och årdnar så man får en kändis hit ut till skogen så får man ju dit och supportra (stavning?) ;d hon gjorde iaf en mycket bra version av robyns låt- be mine. efter våran lilla tur till högsäter åkte jag tillbaka till jennifer och sov där :) vi skulle se kenny starfighter, men ja.. som vanligt somnade jag .-. efter typ tio minuter! fan detta blir bara värre och värre, jag skulle kunna räkna upp femtio filmer som jag bara sett början och slutet på. somnar alltid i mitten så att jag missar allt det intressanta. gick upp klockan åtta och vid halv tio stack vi till fla. vädret var ju inte det bästa men man hann ju torka mellan skurarna.. fick allt sålt en del så vi får vel vara nöjda :)
människan är lång som bara den.. 


 
/e.långström


trött trött och återigen trött

ja nu är båda 50-åringarna i detta hus firade iaf.. jag jag kommer vara trött imorgon. mycket trött imorgon. och igår kom pappa hem med massa godis. massa godis. och en hel stor toblerone, bara till mig(a) detta inägg känns jäkligt onödigt, men det skiter jag i för jag är trött... fredag imorgon, gött. hejdå
/e.långström.

namnlös (56)

mitt första problem denna dag, var att jag inte hade några rena mjukisar...typ fem par och inga rena .-. så fick dra på mig ett par jeans och det gjorde nog att jag faktiskt blev lite piggare.. blir piggare när jag gör mig iordning(oftast). och med iordning menar jag ta på mig jeans och göra något mer än bulle av håret. nu för tiden blir det inte mycket smink i skolan, nästan inget faktiskt. det är mycket skönt! kommer ihåg när man faktiskt inte kunde gå utan smink till skolan.. min sån period var nog i sexan, men det handlade mycket om finnar.. det är nog många fler än jag som trodde/tror att det ser bättre ut med smink på dom. är ändå stolt över att jag höll mig till de nyans min hud faktiskt hade och inte tio ggr mörkare. jag undrar hur det kommer sig, att folk tycker det är fint med en brunkräm som är mycket mörkare än deras riktiga hud.. det ser ju bara onaturligt ut? :s tycker riktigt synd om de tjejer och killar som faktiskt inte vågar stå för den dom är och för hur dom ser ut. jag är nöjd med min kropp och mig själv, självklart skulle jag vilja var gladare, roligare, mindre klantig osv.. men så är det vel för alla? jag är ändå glad att jag är jag, man får ju ingen annan kropp så varför inte bara acceptera det man får? :)
sagabaga följde med mig idag, snackade och färga hennes hår :d vid halv sex kom jessica och jennifer och hämta oss och det vart en sväng in tll fla. senare kom frida också :)
/e.långström.


shock me

Första musik lektionen idag... musik läraren är lite skum, som alla andra musiklärare. tror aldrig jag mött en normal(?) och han börja prata på att göra om nians show!!! tänker han ändra på den blir det protest. garanterat. verkar iaf som att han är lite hårdare än olle som vi hade i sjuan. vilket inte är bra för mig...

På so:n vart det snack på våra globala problem. som bara blir större och större! det är helt sjukt att det är billigare att köpa mat som transporterats över helva jordklotet än mat som kommer från samma kommun... även om det bara är en skillnad på ett par kronor så väljer oftast folk det som är billigast och det är ju helt sjukt, kan inte sluta tänka på det! jag kommer helt klart se fram emot so:n de kommande veckorna xo skulle egentligen kunna skriva ett helt ilägg om detta men det orkar ingen läsa så det är ingen idé(a)

För att berätta lite mer om min dag, var ju inte med på gympan pgr av hostan osv.. men jag och jessica var duktiga funksionärer när dom andra hoppa längdhopp :) eller duktiga och duktiga... naturligtvis lyckades jag med något riktigt klantigt... rev sönder min ficka när jag krattade. hur duktig är inte jag på en sakala? så bara ta fram sygrejerna... (eller tvinga mamma, väj själv.) när vi slutat stack jag och mamma till banken för att fixa ett sparkonto och ändra till Visa kort. kom hem och försökte mig på matteläxan, lika bra att börja i tid. det gick ju som vanligt inget vidare så ber nog alma mycket snällt imorgon att hon hjälper mig..(a) morfar bad mig igår att baka åt han. (nu till dagens andra klantiga) jag ställde som vanligt bunken i diskhon så elvispen står mot diskbänken (endas mycket duktiga människor som lyckas med detta) går iväg en stund och kommer tillbaka, då ligger det ett matskedsmått i smeten. duktig som jag är ska jag kolla vad det var i måttet och uppenbarligen var det diskmedel....! uuuuuuh!! när jag står där och spottar ringar såklart telefonen .-. syrrans sånglärare, då måste jag stå där och förklara att jag inte alls är nathalies mamma utan hennes syster osv. men hela munnen full av diskmedel! fyfan... jag säger det om igen: JAG ÄR EN LYCKAD MÄNNISKA!
 
nu blev det riktigt långt..(a) men värt att läsa! bara för att jag är så klantig .-.
/e.långström.


precis ett år sen..

vi hade släktträff, och massa folk här hemma. fan vad tiden går fort ;o

(bara hälften här...)
/e.långström.

bra dag!

vaknade vid elva, utan att ha vaknat en ända gång under morgonen! yippi, det var ett tag sen.. gick upp och tog en dusch och käkade. börja plocka lite på mitt rum, efter ett tag upptäckte jag att det var rätt dammigt... så ja drog fram damsugarn och storstädade! så nu är varända list avtorkad och fixade även till gardinstången som höll på att ramla av väggen... vid fem kom mamma hem och vi käkade glass och tog en lång promenad med vovvarna :)
bara för att jag gillar att lägga upp bilder så mycket kommer det en bild på mitt nystädade rum(a)

/e.långström.


ge mig ett liv, någon?

de senaste två veckorna är som grå deg... med ett par ljusglimtar


I said i die for you
or was it in my head?
you took me down on oszo
and then you say you'd rahter see me dead

/e.långström.


well, maybe you think your lie is safe

som sagt, vm hela dagen. blev jäkligt förbannad att vi inte fick äta förrän halv tolv, var döende vid den tiden .-. ändå rätt nöjd med dagen, försöker få med så många som möjligt för det är ju inte konstigt att det blir tråkigt om ingen försöker. blir riktigt sur när folk säger att det är ingen ide jag är med det är så jäkla tråkigt eller hittar på någon dålig ursäkt. klart som fan det inte blir kul om man inte äns försöker. visst, man kan vara sjuk men man kan vara med och kolla på dom andra. sådant blir jag förabannad på.. fick iaf sluta tidigare så följde med alvina hem en stund innan jag skulle klippa mig :) hehe det är en del flyttkartonger där.. mamma körde hem mig vid fem och jag gick ut för att jobba. är inte färdig än .-. menmen den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! (peeeeeeeeeeeengar) nu ska jag snart ta en dusch och kolla big brother(a)  

Counting all the assholes in the room
Well I´m definitely not alone, well I´m not alone
You´re a liar, you´re a cheater, you´re fool
Well that´s just like me yoohoo and I know you too
Mr. Perfect don´t exist my little friend
And I tell you it again, and I do it again
Counting all the assholes in the room, Well I´m
definitely not alone, well I´m not alone

/e.långström.

lärare envisas alltid med..

olika idrotts dagar. men man får göra det bästa av situationen. tycker faktiskt man kan anstränga sig lite, så jobbigt är det inte! jag var landskapten för Schweiz ;d några bilder:
     
/e.långström.

It´s crazy but it´s true

yes, här kommer lite uppdatering..
idag jag har för första gången sen söndags rört mig utanför huset. har mått dåligt varje morgon sen fredags nu :s var hos doktorn igår. var inte tillräckligt sjuk för att få komma in till doktorn så pratade bara med en sjuksköterska som räknade upp hundra grejer jag inte fick äta. alvina fråga om jag gick på diet och man kan nästan undra..ingen frukt,mjölkprodukter,stekt eller fet mat... så vi får vel se hur det går att åka på cup i helgen. har iaf vart och köpt ny luftmadrass, som jag och jenifer inviger :) haha...

det är svårt att greppa dig...vad vill du egentligen?
/e.långström.

hemma igen

..sen i onsdags faktiskt, men har haft fullt upp. när vi kom hem fick lite överraskning av moster + man och min morbror. pappa har ju fyllt år! sen kom tre glada flickor och hämtade mig blev en jätte mysig kväll om man bortser från en del...hah! 
igår städade jag, oooh jag är så timad. när det är bra väder, då är jag på städhumör.. och man får ju ta chansen, det är ju inte så ofta man är på det humöret! försökte även tvätta undan en del av våran gigantiska klädhög. nu ska jag sticka iväg och jobba
nu fick ni veta allt detta intresanta...!
/e.långström.

perioder

jag har olika perioder, när det gäller tv progam.. ett tag baywatch, ett tag melrose place, beverly hills, paradise hotel och nu.. BIG BROTHER xo haha.. alma mobbar sönder, som vanligt. men är beroende :$ just därför är jag vaken nu, jag ska upp tidigt imorgon ;o ska vara duktigt och springa imorgon innan vi åker till norge. sprang idag också faktiskt, duktigt av mig :d men var riktigt rädd.. det finns fan björnar i skogen här..! aja, nu ska jag kolla färdigt på big brother och sen soooooova! :DD
(ursäkta alla stavfel i detta inlägg, men kan inte skriva på denna datorn + att jag är för trött för att ändra alla fel) 
/e.långström.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus