16 dagar ledigt nurå :D

om jag hade orkat skulle jag berätta om min otroliga otursdag igår.. ingenting gick som det skulle! men varken jag eller alma blev ju överkörda eller något sådant, så vi måste vel ändå haft lite tur med oss..
det är inte lätt när det är svårt som min kära pojkvän alltid säger!
dagen vet jag inte riktigt hur den ser ut, ska jag inte vara med marcus så sticker jag till jennifer iaf :) och ikväll är det match, sista seriematchen med detta laget. och utan klister! sen är det bara höferscup och irsta blixten kvar. nu ska jag baka,för det känner jag för! kanske skriver en snabbis ikväll,

puss och hej från mej


söndag igen

detta kommer bli en trög,tråkig och allmänt jobbig dag.
om jag ska nämna några saker:

* MÅSTE plugga so, fast jag inte äns vet vad man ska plugga på..
* vädret är dåligt.
* skadad hund
* älskling är på näl.

så ja, detta lär bli en dålig dag. men jag får vel göra som vanligt, se det possetiva! haha.
igår när jag pratade med alma kom jag och tänka på en sak, varför pratar vi om helt oviktiga och onödiga saker ibland. jag tror att speciellt jag och hon gör det xp vi satt och pratade om vad för färg som var snyggast att ha på gummisnoddarna på tandställningen :O är man normal då?

puss o hej från mej 


5 dagar 22 h

sedan jag skrev sist gång. har varit mycket denna vecka! svenska prov under gårdagen, gick sådär. men kvällen blev mer är lyckad! vårfest med klassen, för att samla in pengar till klassresan. 11 000 fick vi ihop, fast då hade vi ju inte betalat maten och så. men ändå! det är gött mycket klirrr i kassan. kommer lite bilder länge ner. alla hade kul och maten blev inte det minsta misslyckad. bara efterrätten, lite för lite gelanine. men annars prima :)
07.01 stod jag upp idag, det var match som gällde. första matchen på en månad för min del. så är ju inte fövånad att jag var gött slut, men vi vann och det var huvudsaken :D nejmen ellinor, så brukar man vel inte säga.. det viktigaste är att vi hade kul. haha! båda jag och alvina fick hälla i oss te, jag vet inte vad vi hade gjort, men båda var så hesa att vi knappt fick ett ljud ur oss. inte bra, inte bra.. kom hem och tog det mest lugnt. kollade ett par avsnitt av beverly hills, duschade och käka. sen var det bara att börja fundera på kvällen.. vad ska jag göra? fort bestämt, jag var tvungen att vara hemma med min kära syster och skadade hund. såklart hade alla redan planerat kvällen och jag var sist ut.. rackarns! men slog en pling till alma i allafall och hon hade samma dilemma.. den perfekta lösningen hade ju vart att vi var med varandra, men såklart så var hon hos sin pappa och kunde inte komma :( då blev jag på dåligt humör,(gick faktiskt upp tidigt imorse!) så nu jag köpa godis, hyra en film och tycka synd om mig själv resten av kvällen. kanske kolla på robinson också, för det började vel idag? får se om det är lika bra som förr, viket jag inte tror.
nu är det bara tre skoldagar kvar, sen är man ledig två dagar och sen sticker jag till härjedalen. ska bli så kul! har ju prao en vecka där uppe och sen är det påsklov! gött som fan ska det bli..

10 h med klassen, kan inte bli annat än knepigt..
    
  

life is to short

för att göra onödiga saker, ändå gör vi det. livet är för kort för att bråka med varandra, ändå göra vi det. livet är för kort för att, ja.. göra en massa saker vi igentligen inte vill. saker vi inte vill göra, varför gör vi dom? för att vi måste? eller för att någon annan vill att vi ska göra det? den där obehagliga känsla i magen som visar att något känns fel eller jobbigt. vad är meningen med den känslan? att vi ska låta bli att göra vissa saker eller att vi ska behöva må dåligt ibland för att sätta mer värde på glädjen? jag tror ändå att det är så att man måste må dåligt ibland för att man ska kunna vara glad senare. för det borde ju finnas en anledning till de dagar man känner sig nere och bara allmänt sur. eller?



puss och hej från mej

rätt låt?

det är frågan, ja vi lär ju få se.. huvudsaken är att INTE UGGLAS vann! min åsikt är iallafall att låten som vann var bra (Y) även om inte alma håller med ;o

snabb puss och hej från mej

insperation

inte många minuter efter mitt förra inlägg blev min lördag planerad. så det blev inte mycket med " jag ska ta dagen som den kommer".. pappa skulle ner till hunnebo och träna hunden tillsammans med de andra från kenneln. och det har precis blivit tretton nya valpar som man inte säger nej till att gosa lite med.. (a) kommer blider längre ner. så det blev ingen sov morgon, vilket det aldrig blir när man är hund ägare.. haha! men hade en vädigt intressant disskussion med min far på vägen ner, nämligen hur han var när han gick i skolan. det kom minsan fram att han var en riktig buse ;p som gämnt sa vad han tyckte, även emot lärarna. det är alltid kul att höra sådanna saker, för har man tur kan man någon gång använda det emot honom xp man ska ta vara på sånna saker! haha.. nu kommer det några bilder från dagen sen blir det en snabbis med vooven innan melodifestivalen. även om jag inte gett programmet tummen upp riktigt måste jag ju ändå se på finalen :$


våran buse









puss och hej från mej


överby

helt klart på tiden! kommer knappt ihåg hur det såg ut.. men dom har faktisk byggt om. jag alma och en snörvlande familj var det som stack iväg. syster är inte dåligt förkyld så det är vel inte långt kvar tills det börjar om på mig igen. har ju vart firisk ett tag nu. fick iallafall handlat lite(: sammanlagt gick det på ca 800kr.

skor från Goldmine,kavaj och leggins från Gina Tricot
pilot brillor från Indiska,lila jeans/leggins från Vila
schal från JC.

imorgon är inget speciellt planerat, tar dagen lite som den kommer. det kan vara väldigt skönt ibaland det också. för det mesta brukar mina helger vara helt smockade med saker att göra redan på onsdagen så ja ni kanske förstår. är iallafall väldigt nöjd med dagens inköp faktisk, tycker ändå att jag gjort endel kap. vart ju ingen konfa klänning men det är ju ett tag kvar. hittade en vit på Vila som var väldigt fin och inte så dyr, men mamma sa att det behöver ju inte vara något vitt, och jag hittar kankse något senare som jag värkligen vill ha. alma fick tag i en jätte fin klänning som kommer bli jätte bra på henne(: senare blir det nog ett avsnitt av beverly hills, efter som min efterlängtade box med sesong två kom i onsdags! :D

ps. mamma hade gjort jätte god bullgur sallad med bacon och grejer i :) gillar verkligen min mamma.

puss o hej från mej

...och så körde det förbi en bil, en helt vanlig bil!

alvina, du är inte klok. no prov på torsdag så fick plugga idag. men för att göra det tråkiga lite roligare hängde avlina med mig, så plugga vi tillsamans. kan ju alltid hoppas på att något fastnade. för det är ju inte helt ovanligt att det blir mer tv och snack än plugg.. någon som känner igen sig? har en svag känsla om att detta prov inte kommer gå bra.. men jag känner alltid på mig fel, iallafall när det gäller prov. nu ska jag dra mig till sängen, sov bara sex h inatt........
det är faktisk jätte lite för att vara mig. 

-och så förlora hon sin oskuld med han. det var ingen som visste det förutom han!
-det var vel tur det?

hahah..

puss o hej från mej


älskling

gårdagen tillbringade jag själv hemma. resten av min familj åkte på kalas i Borås. hela huset för mig själv, och vad gör jag? städar mitt rum.. hur tråkig är inte jag på en skala? kunde typ gjort vad som hellst, och så städar jag mitt rum. men när jag känner för att städa, då kan jag städa hur mycket som hellst! och igår kännde jag för att städa, men det fick räcka med mitt rum. det andra var redan rätt städat pgr av att vi firade min syster dagen innan och hade gäster.  vid halv sju kom marcus, vi ockuperade soffan fram till att min familj kom hem med pizza. jag har verkligen förätit mig på pizza, det är inte alls lika gott längre.. eftersom marcus hade varit uppe hela natten och endast sovit tre h var han trött och såklart var jag pigg .-. han somnade bums medans jag kollade färdigt beck-filmen som gick på fyran. vaknade vid tio, hade hemstundiedag så hade fått endel uppgifter som skulle göras hemma, bland annat röra på sig en h. därför tvingade jag med mig marcus på en promenad. efter det blev det två filmer och gårdagens muffins, jag är helt klart en hejjare på att baka muffins! mysig eftermiddag.
resten av denna kväll blir tillsammans med jennifer, som kommer strax(:

puss o hej från mej


så många tankar...

j, min vän. du är bara för härlig, har precis suttit och läst igenom nästan hela din blogg. det är inte klokt att en person på sexton år kan ha så många funderingar! du har alltid en takne om allt. finns verkigen ingen som du, du är bara så härlig! du har nog rätt, jag borde skriva en menings bok.. men då tycker jag du ska skriva en tänkar bok. för jag vet ingen som har så många tankar som du.
jag älskar dig


relax, take it easy

idag har det varit en lugn dag. det brukar inte tisdagar vara, åtminstånde inte i skolan. har fyra lektioner innan lunch så man är vrål hungrig när man traskar upp till matsalen. men idag missade jag första lektionen pgr av hälsokontroll hos skolsköterskan. frisk som en nötkärna, är det inte så man brukar säga(?) inget fel på rygg,hörsel eller syn så ska vara nöjd.
kom hem, satte mig vid datorn och kollade på lite olika gymnasieskolor. det är ett riktigt svårt tycker jag. är absolut inte den enda som tycker det. ska vel vara glad, har ju ändå ett litet hum om vad jag vill bli. det finns ju faktisk dom som inte har en aning. har ju ett tag till att fundera på, men ändå, det handlar ju faktiskt om en väldigt stor del av min framtid..
några tips?

puss o hej från mej

w o p

tillbringade timmarna efter skolan med dessa vänner, mycket trevligt! man får sig alltid en hel del skratt med er :) och det bästa av allt är helt klart jessicas pappas köttfärsås. finns helt klart ingen bättre, fem av fem toasters! dagens minus blir dock min fot.. lämnade kryckorna hemma idag, dom är endast jobbiga. men det får man skiten för nu, har ont. så blir inget stan för mig och alma imorgon. syster fyller år på torsdag så tänkte att jag skulle köpa lite paket till henne, men blir inget med det. jädrans fot! men jag får vel se det possetiva, kryckor ger armmuskler!


Tycker helt klart att jag gett Melodifestivalen en chans detta år. (det är därför jag inte skrivit något om det tidigare). men nu när alla deltävligar varit kan man sluta tro och hoppas att det ska komma något som är riktigt bra. på slutet har det vart några som faktisk varit rätt bra, men inte jätte bra. och visst att ge pengar till radiohjälpen eller vart det nu är, är ju bra. men ska dom ruinera svenska folket?!  får jag bestämma borde det borde vara gratis, det är ju faktiskt befolkningen som ska rösta fram en låt vi vill skicka vidare.
Petra mede, är det verkligen någon som gillar henne? skaffa dig humor och normal röst. melodifestivalen är helt klar en flopp 2009!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus