jag är så dålig på att komma på rubriker...

kommer en snabbt inlägg från fjällen.. vi har fått igång vårt trådlösa internet så det funkar på mammas arbetsdator :) jätte härligt att äntligen kunna lyssa på musik, kan ju inte göra det hemma.. haha man får vara glad för det lilla(a) har vart ute och gått idag, i regnet.. vad är det för väder hemma? nu ska jag byta om ska sticka till affären med mamma. hoppas det är bra hemma :d
/e.långström. 

how i met youre mother

älskar det programmet! så sjukt kul... någon mer som tycker det?(a)
aja, tänkte berätta lite om min dag... sov hos marcus, vi åkte till stan för att köpa nya jeans till han och de andra skulle köpa lite saker de med :) jag hittade äntligen en ny väska! jag som letat så.. min gamla var ju rätt sleten :f då upptäckte jag att ja... mina pengar är slut igen, eller jag tycker att jag är fattig när jag bara har sexhundra så det beror vel på hur man ser på det. tog iaf bussen in till stan för att möta mamma, vi gick och köpte en ljusstake jag tittat på. skratta inte..! var tvungen att köpa någon ordentligt för en del av konfa pengarna och den ljusstaken gillar jag mycket :) vi åkte hem och jag försökte få tag på jennifer, men hon sov... den lilla flickan sover bort sitt liv xo tänkte att hon skulle komma hit så jag hann träffa henne innan jag åkte, men det gick minsann inte för hon skulle till thordur :( men jag får vel överleva, har inte annat att välja på :)
nu tänkt jag lägga upp lite bilder på de nya sakerna jag köpt idag, för jag menar ett inlägg utan bild, det kan ju inte vara ett inlägg ifårn mig..? har ju haft bilder i vart enda inlägg det senaste. ska även kolla beck med syster sen, det har blivit lite av en tradition...
 nya väskan..(a) rätt lika min gamla, lite mer dragkedjor bara.
  

 maria har inte sett min ring som vi gjorde iording till konfan, så tänkte att jag kunde lägga in en bild. 
den enda bilden som blev bra hittar jag inte nu så får ta denna.
/e.långström.


bilder från norrköping

              
lite ointressanta djurbilder, men har inget att göra så kan lika gärna lägga upp dom :F
de övre bilderna har jag tagit med pappas kamera, de undre med min. 

     
/e.långström.

skit dag

allt har vart jobbigt,fel och allmänt krångligt idag. allt och alla har gjort mig förbannad, jag borde nog bara gå och lägga mig direkt. men det går ju inte så..
vill hyra en film jag valt själv
köpa godis jag valt själv
krypa ner i sängen med min älskade vovve och mysa.
 
ingen vill köra mig till affären så som första två kan vi stryka, och chilli får inte på några villkor(citat) vara uppe i sängen så vi kan lika gärna stryka den sista också .-. åh gud! nu blev min dag ännu bättre..

något posetivt!

min stjärna <3





/e.långström.

mini semester

ibland får min familj ryck och ska sticka iväg, jag hann inte mer än vakna innan dom säger att vi ska åka till norrköping och bo på Elite Grand Hotel :)  ..och att vi åker om bara några timmar! ska även ta en tur till kolmården, kommer hem imorgon kväll/natt. 
spontant, det gillar vi! 
/e.långström.


hemma igen

när vi kom fram lastade vi över allt vi hade med oss och stack direkt till spiken. där gick vi runt lite och hade allmänt trevligt. skulle sova där två dagar så på måndagen tog vi en promenad bort till läckö, kolla runt där och fika :) gick tillbaka till båten och jag mamma och nathalie spela minigolf :F mamma vann, jag tvåa och natta trea.. ibland är jag verkligen dålig förlorare :$ köpte oss även mycket god glass :d idag (tisdag) var det MYCKET mycket blåsigt, tyvärr åt fel håll så blev ingen segling... men gungigt var det! mådde inte alls bra... nu när man kommit hem gungar det fortfarande, lite äckling faktiskt ;p
bilder från dessa tre dagar:
     
    

/e.långström.

båååååt :)

nu sticker jag och familjen på segling, blir som sagt bara tre dagar. hoppas inte det regnar allt för mycket, det blir så blött då... 
några bilder från förraq gången :) götakanal,
 







/e.långström.

jag ska måla hela värden lilla mamma

(mamma morfar) hade lovat morfar att måla om hans altan och det passade ju bra nu när det äntligen kom en dag med bra väder :) så det var bara att slänga på sig arbetskläder och börja. det är kul att måla, funderar faktiskt på bygg..skulle vart kul! 



-ellinor, du får operera in mer iq i hjärnan! :D
- haha, ja känner du någon som gör det?(a)
-nje.. men jag tror det finns en snubbe i skogen som gör det..
-okej, ska försöka hitta han. du vet inte vilken skog? så jag slipper leta igenom alla tänkte jag... 

/e.långström.
 

harry potter och halvblods prinsen

 jag tycker att filmen var bra, inte über bra och inte skit seg. det kändes som att de stora händelserna inte var så stora... det var avmattade typ. men den var mycket humor, det gillade jag! skrattade åt rons ironiska komentarer. haha.. en bra blandning av humor och alvar. konstaterade att har man läst boken blir man besviken på filmen. jag har inte orkat läsa boken än, även om den står i bokhyllan. men någon gång när det börjat bli nostalgi att ha läst böckerna så får jag vel läsa den.
För övrigt är jag mycket stolt över oss att vi lyckades hitta till filmstaden på mammas telefon-berskriving...
/e.långström.

nordens ark

       
var där för ett tag sen med pappa, lillasyrran och hennes kompis :)
/e.långström.

tidig morgon

vaknade hos marcus vid tio över åttta. av mobilen! träningen börjar vid nio så var tvungen att stiga upp. jag älskar att vakna hemma hos marcus, det är så mysigt. är alltid dö trött men ändå, det är något speciellt. stack på träning som sagt men var hemma vid halv tolv igen. gjorde mat till familjen och till efterrätt gjorde vi marängswiiiiiiisch :D efter att ha jobbat med radion på i tre dager nu så var jag inte dåligt sugen på det, dom kör ju den jävla mc donalds reklamen HELA tiden... skulle igentligen vart med jennifer idag, men har haft fullt upp... fast fundera på om jag ska åka till henne en stund innan träningen :) ikväll börjar äntligen handbollen!! fan vad jag har längtat. men kommer nog missa ett par träningar nu under lovet, ska ju åka bort snart. har sparat alla resor till slutet av månaden för att mamma haft mindre bokat då. är iaf bestämt att det blir två-tre dagars segling, bättre än förra året eftersom det inte blev något alls då. det är så mysigt! vill ha en kompis med segelbåt som jag kan få följa med(a) en med husvagn också! så det är bara att kontakta mig om du känner att någon av dessa två  beskrivningar passar in på dig. (ännu bättre om båda passar, men man ska inte begära för mycket!)

/e.långström. 

vackert väder, gamla kläder. jätte gamla faktiskt...

sov hos jennifer inatt. kollade på film, sen ena var en helt creepy film som man nästan ville sluta titta på och de andra var skulden. skulden var bra, precis som alla andra wallander filmer. jag gillar både beck och wallander, kan faktiskt inte tröttna på dom.. vaknade runt tolv och käka frukost. dom åkte till trafikskolan och jag hem för att jobba..

jag och jennifer prata lite om drömmar imorse, jag tror faktiskt inte att drömmar har någon betydelse. jag tror inte att drömmar är något tecken eller något man ska tro på. bara att det är en blandning av allt som hänt en i livet typ.. även saker som inte hänt än, saker som kommer hända i framtiden. när jag var liten hade jag en dröm om att jag cyklade upp för en backe, och där låg ett hus och en lagård. kommer ihåg det jätte väl eftersom jag drömde om det stället flera ggr. jag funderade på den drömmen i flera år efteråt och för fem-sex år sen, åkte vi förbi det stället. jag blev helt hysterisk, gapa och skrek att jag hade drömt om det stället, pappa tyckte jag var helt knäpp... men det var så läskigt! jag hade aldrig varit där förut, men drömt om precis den platsen. och det bevisar bara en sak till som jag faktiskt tror på, att vi människor kan se in i framtiden! inte alla men många. ni som känner mig vet att jag gämnt ropar: "det här har jag drömt!". ibland kan det vara en del i en dröm eller bara något jag tänkt att det här kommer hända. egentligen är det läskigt men samtigigt väldigt kul!
det är lite av mina tankar och funderingar, vad tror ni igentligen?
 /e.långström.

regn,regn,regn,regn,regn oändligt mycket regn

dagen har spenderats med min älskling, han sov här och vi skulle egentligen ner till stan och lämna in hans mobil på lagning. men så blev det inte så jag hängde med han hem en stund. vid fyra kom mor och vi handlade. har precis käkat myyyycket god mat. izabelle skulle komma till mig ikväll, men hon har inte synts till så får la se om hon kommer..  tyckte inte grebbestad skulle bli någon större hitt i regnet.. blir gämnt på så dåligt humör av dåligt väder :s nu ska jag kolla sommarkrysset med familjen.
/e.långström.


dåligt väder, nya kläder

åskan tog vårat modem har därför inte kunnat skriva på ett par dagar. men tänkte jag skulle lägga in lite bilder från liseberg och så :) jätte trevlig dag tillsammas med mycket sköna människor! påvägen hem slockna alla utom jag... det är så tråkigt med människor som sover!! men det är faktiskt rätt skönt ibland(a)  onsdagen jobba jag mest men blev en sväng till stan med fader för att köpa lite saker, jennifer tycket att jag hade köpt jätte roliga saker.. :p maskeringstejp,arbetsbyxor,modem,hundmat osv... hahha! kvällen/natten tillbringades med sjögrens. mycket mysigt, låg och prata till halv fyra med jennifer(a) då börja vi prata om döden, ville inte tänka på det så somnade..^  emelie och jennifer skulle till trafiksolan så tänkte att då kan jag åka med ner till stan och träffa alma. vi åkte direkt ut till torp och fyndade endel på rean :) inte så mycket med ändå, älskar den bubblande känslan när man gjort ett ordentligt kap! haaha... nu har jag tillbringat en h framför datorn för att lyckas få tag i dom jädrans biobiljetterna som krånglar så för oss, slutade med att jag och mamma får hämta biljetterna i gbg imorgon. ska följa med mor till sjukan imorgon, hon snarkar så hon måste till sjukhus i gbg. haha då är det illa x) nu kommer bilderna från liseberg! :D
alma och jonas, jäkeln har klippt sig...
min och emils sluuuuuuuuuuch!!
 jonas äter
 emil, jag,alma, jonas :)
 
 störda ungar även jätte seriösa vänner
 dom andra fega ur...
 göteborg
 seriösa grabbar, så härliga är ni
 på vägen hem roade jonas sig med att försöka fånga varje bil som körde förbi på bild...kan ju säga att han missa totalot här :F

/e.långström.

imorgon blir det liseberg!

nu har jag inte skrivit på ett tag. men har faktiskt inte hunnit, har vart med alma i hennes stuga hela helgen :) mycket trevligt. vid ett idag kom alma och alvina hit. alvina hade mycket att berätta kan man säga, tycker det finns mycket att berätta när man vart borta en vecka, tänk då en månad! så jäkla fräckt ändå, hur man kan leva på ett så anorlunda sett om man gämnför med här då. skulle vara kul att komma till afrika någon gång :) finns så många ställen man skulle vilja åka till, men om ni fick välja vart i hela värden, vart skulle ni åka då? just nu skulle jag nog välja australien.
vid sex ringde mor och sa att hon behöver akut städ hjälp. så jag och alvina stack fram och städade två hotellrum. sen hem till alvina en stund. nu sitter jag här och försöker få ihop morgondagen, det ska bli liseberg med alma jonas och emil :D
bilder från helgen med alma
       
(sista bilden är alma och hennes nya bästis...)

/e.långström.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus