konfirmation

jaaaaaaaa, det gick bra. jag läste inte fel, pratade otydligt eller snubbla på kåpan... jag är nöjd! vart massa rosor, femton om man ska vara exakt. en enorm, röd av älskling. presenterna hade en gemensam nämnare och det var ljus, verkade nästan som att folk talat om att bara köpa ljus saker.. men dom var mycket fina alihopa :) pengar vart det också. när vi kom hem blev det tre rätters +tårta. tack mamma! till och med tygservetter :o haha alma. kubb blev det också, olsson mot långström. det var nog den mest spännande kubb match jag varit med om, om nu kubb kan vara spännande.. men vi långströmmare vann trots allt :D nu ska jag försöka lägga in bilder, kan ta ett tag..

/e.långström.

robinson

vem vinner?

förra veckan åkte ju eric ut, så nu hoppas jag på anna.

/e.långström

genevilyran

första matchen förlorade vi, andra och tredje vann vi :) så gick vidare, men såklart har vi mega otur och får möta förra årets vinnare.. så förlorade, men vi spelade mycket bra! var riktigt nära på att bränna ut dom där ett tag. min egna insats är jag nöjd med, kunde ju slagit mycket bättre men några lyror blev det ju allt :D haha! mina kära vänner i Avera-laget gick det lite bättre för men tyvärr ingen vinst där heller. på onsdag kommer vi säkert få höra vem som vann.. det lär ju inte gå att undkomma våran kära gympalärares skryt!
nu ska jag grilla med familjen, så får vi vel se om alvina kommer ikväll eller imorgon. jag har ju fixat så att hon ska göra min lockar imorgon :)

patrick rasmus jonas oskar

örn och hansson
oskar jonas
adele och kasper är så gulliga när som gör grusänglar (a)

vinnarn..   foto: jessica jonasson      ...!


/e.långström. 


fotografering och tårta

alvina följde med direkt efter skolan, var hemma en hel timme innan vi skulle vart hemma igentligen eftersom vi hade prov sista lektionen. men även när vi fick en extra timme på oss blev det stressigt som fan.. det tar lång tid att locka hela håret! fick stå med solen i ögonen allesammans medans vi tog gruppfotot, det lär nog bli mycket varckert menar man..! hoppas på att det enskilda kortet inte ser allt förjävligt ut, man ska ju trots allt skicka runt det till halva släkten. fick tårta, var riktigt sugen på det så passade bra. tråkigt att jag glömde kameran men ska tvinga några människor att skicka bilder så det kommer senare när jag får tid :) nu ska jag sätta mig och kolla på film. hoppas det blir en mycket solig morgondag, men jag få inte bränna mig!

/e.långström. 


torsdag..

tog en paus från pluggandet denna dag. det var nog smart, annars hade jag vart helt slut i huvudet imorgon. jag och mamma åkte ner till stan för att hämta min ring. mycket vacker och mycket enkel. bild kommer på söndag/måndag eftersom dom slog in den som paket. när man har med sig mor på stan får man ju passa på att köpa lite nödvändigheter så blev en vit bh och stäckstift :) köpte var sin mjukglass i regn-/måln-/soligheten, och nybakat bröd till familjen. när vi kom hem lagade jag och syrran mat. har funderat på lite olika frisyrer tills söndagen, imorgon ska vi ju ta kort och det är ju nästan viktigare att man får en bra bild än att man ser bra ut på själva konfirmationen.. haha!
har även vi två prov, efter skolan följer alvina med hem och hjälper mig lite grann :) runt halv fem ska vi ta kort.

/e.långström. 

260509

ja, första delen av helgen tillbringades alltså i gbg. vart en del grejer, fick köpte hittade iallafall mina efterlängtade konfakläder!
på vägen hem hämtade vi alma i uddevalla och hon hängde med hit och sov. kollade film och som vanligt somnade jag.. någon som kan berätta hur man lyckas se en hel film utan att somna? detta är ett mysterium för mig.. vaknade på söndagen av att alma flyger upp ur sängen, någon blev rädd när klockan ringde.. haha! jag duschade och sen ringde jennifer, alma och jag var rätt stressade. gick kanske upp lite för sent med tanke på att vi inte alls hade berämt vad vi skulle ha på oss. fort som fan åkte vi upp till högsäter och aldeles för sena för att få bra platser i kyrkan. men vi fick ju trevligt sällskap, längst bak. jag alma och emelie åkte hem och satt här och tjöta en stund, käka massa ostmackor och sen åkte vi till stan för att hämta mina konfa kläder. (storlekarna jag behövde fanns inte i göteborg så fick hämta på torp) både alma och emelie hittade skor till konfan. åkte hem, träffade marcus en snabbis för han skulle göra färdigt några säkerhets frågor han och pappa höll på med. sen städade jag resten av min söndag.
måndagen var solig och fin, satt ute på bilden och målade. mycket trevligt! sen blev det stan med sjögrens, de köpte en kamera och två par mycket fina skor :D
idag har jag pluggat tillsammans med min mycket knepiga vän alvina.. du är sjuk gumman. finns nog ingen som kan säga så osmarta saker som du kan säga ibland. till och med jag känner mig smart! nu ska jag kolla på äntligen hemma och sen sova, är super trött.

konfirmation i högsäter.. 
 jonas

 josefine



 emma och josse

emelie  josse jennifer


/e.långström.


göteborg

idag åker jag mor och syster till gbg, far får stanna hemma med hunden. först blir det ikea och sen in till stan, ska kolla efter konfa kläder och skor :) hoppas verkligen jag hittar något.. annars har jag problem! men ska ju sova där så har ju morgondagen på mig också. kanske får tag på en dator ikväll, så kan jag berätta vad jag köpt. annars kommer jag hem runt sex imorgon.

chill... (i)

/e.långström. 

fotbollsturnering som sagt..

hahahaha! vi sög enormt(det var kanske att ta i lite). men förlorade alla matcher, men som vanligt med 8b, vi hade kul! :D våran klass är ju inte så bra på sport så vi satsar mer på att ha skoj.. efter skolan stack jag till sjuklingen eveline, vi satt med dom nya små lurviga sakerna i flera timmar sen kolla vi på big brother filmer på youtube... xd så kul har vi. nu ska jag äta rabarberpaj med äkta vaniljsås :)

/e.långström.

fotbollsturnering

idag har vi fotbollsturnering hela dagen, därför kunde jag sova till halv nio. men såklart vet inte min syster om detta och kommer in och väcker mig halv åtta...! kunde självklart inte somna om så har legat och kollat på tv, rätt soft ändå, såhär en tisdag :) haha. har tagit på mig och gjort en fläta i luggen, så nu får faktiskt far min köra mig till skolan. ha en bra dag!

/e.långström. 

170509

angående gårdagens vinnare så tycker jag att det var bra att norskarna vann. låten var rätt bra när man lyssnat på den ett par ggr.
idag vakna jag runt halv tio, höll tummarna när jag gick upp ur sängen för att det skulle vara bra väder och det var det. halv tolv åkte vi till nuntorp. undrar någon så var det för att syrran ville ha med mig, som jag åkte dit idag igen. gick där ett tag, eller gick.. mer släpade på en motvillig hund. men han var rätt lugn på slutet faktiskt. träffade emma och josse, josse var mycket vacker i sin nya hårfärg :) åkte hem runt halv fyra, bytte om fort som fan och sen körde pappa mig till högsäter. hade ju bestämt att vi skulle träna lite brännboll. ska ju vara med i genevilyran :D vi var inte allt för seriösa men vi var ju inte så många heller. tog en sväng med fridas a-traktor för att se om carl-johan ville vara med och spla lite. men han var inte hemma.
var hemma vid halv sju. funderar starkt på att äta något nu, har inte vart hungrig på hela dagen och därför inte ätit något.

/e.långström.

dags att rösta?

nja.. här blir det ingen röstning. men tycker att armenien var rätt bra. var för en gång skull rätt många bra låtar och det är kul. att ukraina var tippade förstår jag dock inte.. norskarna får gärna vinna, vi hade vel inte råd eller vad var det jag hörde?
ska duscha, ringa marcus och sen får jag vel kolla vem som vinner :)

/e.långström.

twins

oooh.. har oerhört många minnen med dessa älsklingar!
emelie och jag kollade på filmen vi försökte spela in, morden på åttingsberg. och även fast vi inte hade något ljud satt vi och skrattade om fan. det är vel rätt bra tecken på att det var kul? (a) det tycker jag iaf. 
 
vi har oförglömliga minnen, och det kommer bli fler :) älskar er sjögerns,

/e.långström.

SOOOOOOLEN STEEEEKTE, och så blåste det lite.

och ja, nu kan ju alma skratta hur mycket hon vill men idag skulle vi till nuntorp. vi var en massa folk som skulle iväg men runt halv tio bar det av från ödeborg. först kolla vi på när bland annat gustav jimmy och klara visade kossor.  dom var faktiskt fina! :Foch alma kalla mig bonne... vi traska runt där en stund, tog en glass och simone fick titta på sina kaniner. det var en överraskning för henne, hon visste ingenting. lena fråga bara vilka det var som marcus hade tingat och simone blev typ överlycklig :) så söt. eveline var i behov av en toalett så jag och hon besökte marcus och fredds rum.  det var mer städat än förra gången jag var där iaf! ;d haha, jag har en svag misstakne av att det är fredd som har ordning på städningen...(bara en svag misstanke..!) vid halv två åkte vi hemmåt.
stannade hos bratt en stund och sen åkte jag hem och planterade smultron med syrran. nu har jag och pappa lagat mat, och lite mamma... klart att inte hon kan hålla sig borta. så nu ska jag käka och sen kolla på marlena! det är ju nu det gäller, hela svenska folket håller tummarna! 
(och för er som inte förstod det, alma mobbar mig grovt för att jag frivilligt åker till nuntorp...)
   

/e.långström. 

fredag

jag syster och mamma åkte till stan för att fixa med mina ringar och lite sånt. vi ska sätta ihop mormors vigsel- och förlovningsring till en ring som jag ska få i konfapresent. kommer bli jätte fint :) sen blev det en sväng in i gallionen, känner en som startat en ny barnaffär där och skulle kolla hur det såg ut. var jätte söta kläder :) på vägen hem blev det ett stopp i lane där det hölls på att prova studentbals kläder. fick oss en glass där och sen bar det av till ödeborg där eveline vänta på mig :) vi käka snabbt och gick till farfar-gert och tove. åt glasstårta och kolla på talang, sen läste vi ut en hel norgehistorier bok... hahah så jävla kul!

/e.långström


promenad genom högsäter

var tvungen att ladda upp bilder, var länge sen. dom är inte allt för bra eftersom dom är tagna med mobilen...


tack maria för den fina headern :) den passa mig mycket bra.

igår vad det plugga tyska och sen träna som gällde. efter träningen åkte jag till fla för att senare fara vidare till högsäter tillsammans med sjögrens. dom var på kalas och där fick man sig en liten kladdkake bit :) mumma! väl i högsäter blev det inte så mycket match tittande... :$ försökte faktiskt. men glömde räkna målen, och då är man rätt borta sen. många skratt och av mina noteringar kan man ju konstatera att dom där sjögrens/bodin inte är riktigt kloka! x) på vägen hem gjorde näseht värsta vurpan! vi satt och vänta på hennes buss och helt plötsligt står den på andra sidan vägen, hon flyger upp och börjar springa. så halkar hon på gruset... reser sig fort som fan, ger oss ett nja.. vad ska man säga? ont leende? och springer bort till bussen... vi andra höll på att dö av skratt, det såg riktigt kul ut, men måste gjort väldigt ont. 

denna dag har ju innehållit en del rätt knepiga grejer.. den börja med att alvina kom mer än en timmer försent för att hon trodde att vi hade fotbolls turnering, fast att den inte är förrän nästa vecka. lite småkul sådär. sen gjorde jag en fläta på alma som jag inte tyckte såg allt för ful ut, men det tyckte tydligen hon eftersom hon inte var så glad på mig när hon upptäckt hur den såg ut och gått genom typ hela skolan med den..
jag har även upptäckt en rätt kul grej, man sitter och lyssnar på musik, hör inte vad någon säger och ingen ser att man tittar på dom, då är det riktigt kul att kolla på folk och deras ansiktsuttryck xo prova någon gång! jag måste säga att jag är riktigt bra på att roa mig själv..
om en stund kommer nog saga och emelie :) trevligt, var så länge sen :( och syrran tjatar som bara den att vi ska baka äpplekaka så tror att jag får göra en kraftansträngning för att göra henne lycklig. hade bra!

ps. någon mer än jag som upptäckt att Dsirée nilsson är borta från "mest besökta listan"? hoho, hennes små inlägg om att hon inte var samma person på bloggen som i verkligheten kanske gjorde lite verkan på läsarna.. jag säger bara en sak, sanningen varar längst!

/e.långström


HejHej (:

Sitter här och göra om sötaste Ellinors header. Haha, kan inte låta bli att skriva!
Ellinor är den sötaste människan som har sina fötter på den stora jorden. En person som alltid ställer upp för en och förstår. Du är guldvärd Ellinor Långström!
Hoppas vi ses till somaren ;) <3

PUSS på dig!

/m.rudner

makaroner och korv gånger två

dagen börjar inget vidare,får reda på att jag ska ha kvarsittning. för många "minuter".. sen var det rätt lugnt, våra måndagar är rätt soft (y) när vi slutat gick jag och jenifer iväg för att sola. under tiden jennifer sola stickade jag lite på min vante, tänkte att jag kankse skulle hinna göra färdigt den innan sommarlovet.. (det var planerat att den skulle vara klar till jullovet) vi åkte hem till sjögrens och käkade makaroner och korv :) betydligt godare än skolans. hade många trevliga samtalsämnen efter maten.. haha! åkte hem vid halv sju och upptäckte att det inte fanns något varmvatten. lycka! tränade några tyska glosor och nu ska jag kolla 90210 :d

/e.långström. 

Världens märkligaste lagar

1. I Alabama är det förbjudet att bära lösmustasch i kyrkan.
2. I Arkansas är det förbjudet för hunden att skälla efter klockan 18:00
3. I Arizona får inte åsnor bada i badkaret.
4. I Arizona får du bara skydda dig med exakt samma vapen som tjuven har emot dig.
5. I Arkansas får mannen slå sin fru, men bara en gång i månaden.
6. I Kalifornien är det förbjudet att cykla i pooler. 
7. I Kalifornien är det förbjudet att bowla på gatorna.
8. Ska man flyga över Alaska ska man tänka på att inte putta ut levande älgar ur planet, det är förbjudet.
9. I Idaho får inte mannen ha sex med sin fru om han hans andräkt luktar lök, vitlök eller sardiner.
10. I Kalifornien får man inte sätta upp rättfällor utan jaktlicens.
11. I Tremonto får du inte ha sex i en ambulans.
12. I Wisconsin är det olagligt för en man att avfyra en pistol om hans tjej får en orgasm.
13. I Washington DC är det bara missionärställningen som är laglig.
14. I Florida får inte ensamstående kvinnor hoppa fallskärm på söndagar.
15. I China är det förbjudet att stanna för folk som ska gå över övergångstället.
16. I Toront är det förbjudet att dra en död häst läns med Yonge Street (huvud gatan) på söndagar.
17. I Oshawa är det förbjudet att klättra i träd.
18. det är förbjudet att tvätta bilden på söndagar i Schweiz.
19. I Schweiz är det förbjudet att spola i toletten efter 22.00 om du bor i lägenhet.
20. I England får bara dom som jobbar med exotisk fisk  gå barbröstade.
21. På Israels stränder är för det mesta björnfria det beror helt enkelt på att det är olaglig att ta med sig en dit.
22. I Dannmark får folk förbereda sig innan de starta bilen, de måste alltid dubbelkolla att det inte ligger någon under den.
23. I libanon får män ha sex med djur, så länge det är av kvinnligt kön. ha sex med ett djur av manligt kön kan bestraffas med döden.


hahahahhah..
/e.långström

sista wipeout

någon mer än jag som maniskt följt detta program? nästa vecka blir det en samlat program men dom värsta vurporna, det lär ju inte jag missa! nu blir det lite käk och sen i sängen..
det märks att det snart är sommar, alla bra program har sesongsavslutning. det tyder helt klart på att det snart är sommar!
den kommande vecka ska jag vara bättre på att skriva här, lovar.
/e.långström

min dag

älskling tror att det spökar, fast det bara var pappa
syster är sjuk och ligger under en filt hela dagen
mamma kommer hem och sover
pappa skriker för att det är hockey
jag följer med älskling hem och äter
älskling åker och kollar på a-taktor
syster är överlycklig för att hennes solros har växt
mamma säger att jag ska vila mig men tycker att jag ska ut och gå
jag konstaterar att min mamma är konstig
familjen äter glass
jag kommer fram till att det är bäst att äta glass med lite sked för då tar den inte slut så fort
jessica påminner mig om att vi har tyska prov i veckan
maria ska göra en header till min blogg (eftersom jag inte kan, inte orkar lära mig och inte har något photoshop)

/e.långström


sommarplåga 09?

satt och kollade runt på lite bloggar, jag kom in på http://eerikandersson.blogg.se/ och han senaste inlägg handlar om vilen låt som kommer blir årets "sommarplåga" och jag kan säga att jag är helt klart beredd på att hålla med honom! svennebanan, någon mer som tror att denna låt kommer få stämpel som sommarplågan 09?

/e.långström


vår ruset, hockey, robinson

torsdag: vår ruset gick bra tycker jag, trodde inte min kondition skulle hålla men det var mer benen som svek. fick jätte ont i vaderna av asfalten. men man fick ju gratis prylar och en blåsig dag :) + många skratt!
fredag: hängde med jennifer hem, vi kolla film och gjorde mat senare stack vi till jessica och kolla hockeyn med henne och emelie :)
lördag: konfa, sista gången innan genrepet. gött, att det snart är färdigt. efter konfan kolla jag alma saga och jenny match på högalid. färgelanda mot högsäter, högsäter vann.. jag åkte hem och nu sitter jag här. älsklingen kommer sen och vi ska kolla på robinson :)  

vad har den här grabben för liv? > www.tomictomi.se/
jag tycker inte han är det minsta rolig. är det någon som tycker det så kan de ju gärna berätta vad det är som är så himla kul? han vill bara ha uppmärksamhet.. och ja, den fällan var det ju många som föll i eftersom han är med på mest-besökta-listan.

puss o hej från mej :)

nyklippt gräs

luktar gott.
en riktigt slapp dag. skrev den där "dagboken" som vi skulle göra om arbetlivstemat. lika bra att få skiten gjort så slipper jag den till veckan. sen åt jag och tog en dusch och nu sitter jag hos älsklingen, okuperade hans dator medans han klipper gräset. senare kanske vi sticker iväg till en badplats med några vänner och grillar :) känns som att det blivit väldigt mycket grillning denna helg.. men det är ju alltid trevligt!

puss o hej från mej :)

ny städade bilar och cykel gäster

(1 maj) mamma ropade att jag fick gå upp för det var frukost, det var längesedan man fick den serverad sådära. trevligt(: började städa våran bil, och när jag ändå var igång kunde jag likagärna ta morfars bil också. lättförkänta 60 spänn :D greja lite på rummet och sen fick jag besök. tre st filurer kom cyklande i solskenet. fika och sen hängde jag på dom till fla. käka lite hos jessica och sen stack vi till carro :) grilla och hade allmänt mysigt, hade gärna stannat länge! men mi and da famely skulle vidare och grilla hos några grannar. första grillningarna för i år.

puss o hej från mej :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus