med risk...

..för att låta som en fjortis måste jag säga att Erik är SJUKT GRYM och HELVETES FUCKING SNYGG!
jag tror på Tove och Erik i final!


julstämning

idag har jag fått gjort min svenska novell färdigt. när jag börjar skriva har jag alltid jätte mycket insperation men när det börjar närma sig slutet tappar jag alltid sugen. kommer inte på något att skriva och blir bara dåliga slut. men detta slutet får duga. nu är det "bara" musik uppsatsen, judeboken och matten kvar denna veckan.... hade verkligen varit skönt att slippa allt plugg under praon men självklart ska det vara något. det är ju inte värt vi får en lugn stund.

har vart lite julstämning här hemma idag, ljusstakar och stjärnor fick åka fram en helg för tidigt eftersom nästa helg finns ingen tid för sådant. mysigt, mycket hellre en helg för mycket än en för lite! brukar närmligen vara tvärt om i detta huset.... jag har syster har kollat på Greveholm, ännu mer jul..! det är verkligen bäst julkalendern någonsin. eller vad tycker ni? Diselråttor och Sjömansmöss var inte heller dålig, den hamnar på andra plats.
  

gårdagens Robinsson.

tycker det börjat bra, tror/hoppas inte lagen kommer vara uppdelade tjejer och killar. då lär man bli galen på tjejernas små bråk för ingenting. men dom vann första pris tävlingen och slapp örådet.
får se hur det slutar, men som sagt så det har det börjat bra(y)

Simon Stålros från Uddevalla.

Robinsson Karibien


Ikväll klockan 20.00 på TV4
blir det lika bra som förra året?


new moon


Var aldrig någon BIG lover av den första filmen, tyckte den var bra men inte den bästa jag någonsin sett... denna filmen var också helt okej. jag vet inte, men jag har aldrig gillat overkliga saker... som sience fiction eller skräckfilmer. klart det finns ju verkliga skräckfilmer men liksom vem fan går in i ett spökhus själv? vem går ut i skogen mitt i natten? det är ju mot alla odds, ingen gör ju så i verkligheten! för att återgå till filmen
(nu ska alla som inte sett filmen eller läst boken sluta läsa)
så gillar jag inte riktigt att Bella blir kär i han varulven, eller hon kanske aldrig blir kär? bara utnytjar honom för att glömma Edward? jag fattar oftast inte filmer och behöver alltid fråga massa saker, det är jobbigt när man är på bio... alla hade idiotförklarat mig om jag skulle ställa alla frågor jag hellst skulle vilja ställa för att förstå. om man läst böckerna är det nog mycket lättare att förstå filmerna. Jennifer tycker ju jag ska läsa dom och jag har faktiskt funderat på saken. men ska fundera ett tag till!
men jag tycker att filmen är värd att se! 

öppethus

sov som sagt hos Bratten inatt. gick upp tidigt eftersom det inte gick några bra bussar -.- bussen var smeckad så vi fick stå. jag är verkligen dålig på att åka buss, höll på att ramla flera ggr :s vid halv elva fick jag ringa Ida, eftersom Eveline trodde jag visste vart John Bouer låg och jag trodde hon visste... typiskt oss..! gick där upp och ner i trapporna och käka godis. sen gick vi till Östrabo Y, gick såklart in i fel hus men som tur var hittade vi Emil som visste vart vi skulle. ibland har man tur(y) hittade även Tim tillslut som visade oss runt ÖVERALLT (även det vi inte ville se). 
 

sista dagen för denna veckan..

på praon. idag har vi inte gjort något^ tvättat penslar och burit färg typ... och fikat(a) har precis duschat och sticker snart iväg till Eveline, var hundra år sen jag var med den flickan... men det ska det bli ändring på! :) även morgondagen tillbringas med henne. ska på öppethus i ua. klockan två blir det bio med Evline,Tim och Edyta. Twilight ska vi se(; hade egentligen inte tänkt se den än på ett tag men blir man erbjuden sällskap kan man ju inte säga nej ;d
mina damer och herrar, detta var inte igår...!




rätt duktig är jag ändå...

denna veckan har gått fort. har både tapetserat och spacklat. har faktiskt gått riktigt bra, inte förstörta något större(a) fick sluta efter lunch idag, lite trögt att jag fick sitta på Furåsen 40min och vänta på at få komma hem -.- men hann ju hem en stund innan träningen iaf :d ikväll ska vi träna med killarna! tror jag iaf?^


gymnasiemässan

tisdag det var allmänt rörigt där nere och gav mig inget större. det var helt fullt med folk och man fick dåligt med info. mycket missnöjd. det trevliga var vel att man fick träffa både Erika och Micke :) var ju ledig resten av dagen så stanna kvar i stan med far. träffade Ida en snabbis och sen tänkte jag våldgästa Alma på apoteket^ men där fanns ingen Alma... hon var visst på sjukhuset denna veckan. he he det kom jag allt ihåg(a) lämnade in mitt halsband så det blev lagat och på kvällen vart det innebandy ;d

första dagen på praon

hoppade inte direkt upp ur sängen i morse, var tröttare än jag trodde efter helgen. Tony hämntade mig vid sju och vi åkte in till fla. han hade börjat i en lägenhelt som skall renoveras och jag fick sätta igång om måla dirket :) tapetserade lite och sen åkte vi till ua för att hämta mer tapeter som var beställada. bra första dag, är nöjd än så länge :d haha! imorgon åker jag med skolan ner på gymnasiemässan och sen fick jag ledigt resten av dagen. om jag inte är allt för trött får jag försöka plugga då -.- 


ute

ja dp åkte vi ut. vann matchen igår, och förlorade båda idag. morgon matcher är verkligen inte våran grej, körde riktigt lång uppvärmning men det hjälpte inte. vi är vel helt enkelt för trötta på morgonen.. nu på eftermiddagen spelade vi bra, höll ändå uppe humöret rätt så bra även om vi låg under.
blev mycket förvånad när vi håller på och värmer upp, så helt plötsligt står Magnus från Lysekil i dörren. fick nog ett leende upp till örenen tror jag xD så tittar jag ett par meter åt sidan och då var Nathalie med också :) gud vad längesen jag såg dom! mer än ett halv år sen... till och med mor far och syster var och kollade, det är inte vanligt ska jag säga! ;d Nathalie och Magnus hängde med hem och så käkade vi och snacka, blir inte en tyst stund med detta Lysekils folk... :d träffar dom om två veckor igen när vi ska spela hemma mot Lsk. höll nyss på att somna i soffan så jag bör nog satsa på att gå och lägga mig snart. var ju uppe halv sju imorse!

Imorgon är det första dagen på praon :) Tony kommer och hämtar mig vid sju så får vi vel se hur dagen utartar sig..(a) blir iaf ingen träning imorgon och det var allt tur, är alldeles slut i benen. men på tisdag blir det innebandy har inte tränat det på två veckor tror jag... om inte mer! :s
 

fredag kväll

stack till Ida lite efter sju. snackade en stund och sen gav vi oss ut i regn/snö/slasket för att köpa godis. på vägen hem träffa vi Jennifer som väntade på Jessica. satt och tjöta med dom en stund och sen kom Frida och Robin. eftersom alla höll på att frysa sönder gick vi hemmåt. När vi kom hem, utan känsel i tårna kolla vi slutet av Idol och tjocka i oss godis. kom hem vid kvart i tolv och nu har jag súttit och snackat gymnasie och betyg med mor och far i typ en halvtimme. ett oändligt samtalsämne faktiskt...!

FSM

Spelar SM hemma i helgen.
är inte helt säker på tiderna men tror det ska stämma ;)
lördag 15.00
söndag 09.00
söndag 14.30



match mot orust

torsdag stress inför morgondagens prov och läxförhör. försökte plugga men kunde verkligen inte koncentrera mig :s tankarna var på helt annat håll, inget speciellt egentligen. vid sex åkte vi mot Orust, seeeeeeegt som fan. den hallen ligger verkligen mitt i skogen :s förlorade matchen, vi spelade okej men dommarna var ja....hemmadommare?!  kom hem vid halv elva och var tött som ett as... hade fått mina omdömmen som såg bra ut :)
 


några flingor

snö faller det utanför mitt fönster just nu. 
onsdag först träna jag, vart ingen vidare bra träning. sen gick jag Alvina Ida och Clara upp till skolan för att alla friskolor från Ua skulle komma dit och berätta om deras linjer osv. egentligen tänkte jag att det inte var någon mening för mig som ska gå komunalt. men varför inte? det är lika bra att kolla runt. 
kollade på lärligns gymnasiet, men vafan.. man ska ju jobba hela livet? lite så kände jag iaf. även utsikten i Ed, med turism som jag först ville men nej det var lite för mycket vildmark och äventyr för mig. även om jag inte hade tackat nej till Norge en vecka och åka Snowboard.
lite stress gjorde att vi iaf hann ner till hallen och se slutet av herr matchen. som slutade bra(; efteråt hängde jag med Ida en stund innan far kom och hämtade mig. 

lugn helg

riktigt lugn helg. fredag var jag hemma och kolla idol med familjen, tills två st galna grabbar kom och våldgästa mig. dom stanna här halv natten (känndes det som) och mina ögon gick tydligen i kors fast jag inte tyckte att jag var så trött^^ men trevlig var det :d

lördagen, jag och pappa åkte till fla för att köpa hundmat. blev borta i en och en halv h, det blev stor handling... resten av dagen höll jag på men all matte jag måste jobba igen för att jag vart sjuk -.- längtar inte tills imorgon, då jag lär få reda på en hel del till som jag missat.

idag har jag inte hunnit så mycket.. säger ju det att hela dagen blir förstörd om man sover till elva -.- men jennifer har iaf varit här :) och vi fick gjort våran bild uppg som vi planerat. får vel se hur det blir(a) snart kommer moster+ man och kusiner. ska ju fira alla pappor! :) min far har till och med fått present idag, det är dutigt för att vara oss. inget större men ändå, en trisslott. det kunde vart miljonen! men icke(n)
 

nytt armband!

bara så ni vet så stämmer den bilden när man hand ser brun ut, bäst överrens med verkligheten..!
 
mitt nya armband, hoppas ni ser lite iaf(y) men är väldigt nöjd, tog mig högst tio minuter att göra och det var helt gratis! hoho, börjar tröttna på mina vanlig arbmand så får göra lite förändring.
dagens lilla (gulliga) skratt: min mamma kommer försent hem för att hon stått på ica och pratat med mina kompisar! :)

Visst är dom lika?


 Johan Widerberg
 
Erik Grönwall
jag tycker dom är jätte lika...^o 
Johan Widerberg är skådespelare han har bland annat vart med i filmen "Under solen" och "Ebba och Didrik" om någon kommer ihåg det barn programmet? han ska även medverka i en ny film av Helena Bergström "Så olika" som snart kommer på bio. Erik berhöver jag vel inte säga så mycket om? xp är det någon som håller med mig eller? att dom är lika?
Sedan har vel de flesta (iaf Alma)som sett Idol med mig upptäckt att varje fredag sitter jag och nästan(nästan) skriker att Erik är lik en person jag/vi känner.. vet inte om han fortfarande läser mig blogg, men vore ju lite kul om han läste detta och kanske förstod att jag menade han ;d haha men bara lite kul(; nu tycker jag själv att jag sagt lite väl mycket om personen i fråga men aja..(a) 

lite friskare :)

när jag vaknade hade jag nästan ingen feber. men hostar och är fortfarande tät så stannade hemma idag med. försökte mig på matten men det var ingen idé, fattade ingenting -.- läste istället igenom so:n, får vel ringa någon sen och höra hur förhöret ser ut så jag inte sitter och pluggar alldeles för mycket i onödan(a) om man nu kan göra det..det kan iaf kännas så. tänkte att jag kan lista lite plus och minus med att vara sjuk, sjuk är jag nästan alltid (och då menar jag inte i huvudet, faktiskt) men det händer inte så ofta att jag är hemma från skolan.
PLUS 
jag har hela huset för sig själv
liten paus från skolan
jag får frukost/lunch på sängen
det är tillåtet att tycka synd om mig själv
MINUS 
jag kommer efter i skolan
jag måste säga till att 110pers som ringer att "nej han är inte hemma", "ja hon kommer hem sent" osv..
jag är sjuk(!!!!) så sjuk att jag måste vara hemma..
det kommer antagligen ta en evighet innan jag blir helt frisk.


är det normalt att....

dricka päron/apelsin/äpple/morot/citronjuice, käka budget-chillinötter och sjunga Carola?

ja, a..

min morbror satt och berätta om ett nytt fartyg dom byggt i Finnland. nu världens största. den skulle iallafall rymma ca 6000pers... självklart kommer jag med ett grymt klyvig kommentar:
-oj! det är ju mer än halva sveriges befolkning...
ibland kan man undra vart min hjärna tagit vägen och/eller vad jag har för matte betyg...Oasis of the seas utanför varvet i Åbo där hon byggdes.

*Oasis of the Seas är med sin bruttovikt på 225 282 ton världens största kryssningsfartyg.

  *Byggt på STX Europe's varv, före detta Akers skeppsvarv, i Åbo, Finland. Överlämnades till ägaren Royal Carribean Internationel (RCI) i onsdags.

  *Det är 361 meter långt, 72 meter högt och består av 16 passagerardäck.

  *Bemanning 2 165 man, kan ta upp till 6 296 passagerare.

  *Fartyget ska segla turister runt i den karibiska övärlden. Bland attraktionerna finns bland annat kasinon, teater, skridskobana, vågsurfing och klättervägg.


sjuk..

stack hem efter första lektionen, kände redan på morgonen att jag mådde illa och så fick jag feber... så har legat hela dagen i sängen och kollat Beverly Hills. jag är nog lite manlig av mig, tycker så fruktansvärt synd om mig själv när jag är sjuk. vissa säger att det är rena bantnings metoden att vara sjuk men för mig är det tvärt om...(a) trycker i mig allt möjligt och skyller på att jag är sjuk så jag förtjänar att äta allt det där... så jag hoppas inte detta blir långvarit. har precis tagit en Ipren, så får vel se när den börjar värka om jag orkar läsa lite på so:n. förhöret vi skulle haft idag var ju lite svårt att genomföra eftersom vi inte äns hade någon so lektion, ibland tänker Martin långt.

dagens program!

Ullared på Kanal5! ett program om en dag på Ullared typ... jag som aldrig vart där (tack vara min Ullared hatande mor) får vel drömma mig bort i tv:n värld fram till att jag och Alma får tummen ur och kommer iväg ;d

GRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARV!

Halloween

Alma kom hit runt tre. hon fick sin present, en mycket vacker tavla. och då kan man tänka sig vad jag är för en knepig typ som köper tavlor till folk.. men Alma har nämligen en mycket tom vägg som vi länge diskuterat vad hon ska göra åt och jag tänkte att då är ju en typiskt present från mig en tavla. nu hamnar antagligen inte denna tavla på den tomma väggen med tanke på att det ser lite fult ut med en ända tavla och resten av väggen är tom men det löser sig :) halv sex tog vi bussen till stan. där man fick härliga blickar, vafan det är ju Halloween!! men det var nog Almas fjädrar i huvudet som dom titta mest på(a) efter många om och men tog vi trean, skulle hoppa av någonstans som vi inte visste vart det låg eftersom Alma glömt hur det såg ut och jag inte äns kom ihåg att jag vart där.. slutade självklart med att vi gick av på fel ställe, men vi var faktiskt inte långt ifrån! bara fel backe...(a)
blev iallafall med en mycket trevlig kväll ;d vart inga bilder under kvällen, för jag glömde att jag hade med kameran :$ men ett par på mig och Alma innan.
    

mega enormt fult att jag håller kameran på nästan exakt samma ställe på dom tre sista bilderna...


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus