Sista dagen

På trä och betong. Fick VG på området :d Mats hade olika punkter som han bedömt och medelvärdet av dessa blev det slutliga betyget. Är absolut nöjd med det :) Imorgon börjar vi som sagt på plåt. Får se hur detta går! Började dagen med svenska prov. Tror det gick helt okej, vi skulle skriva ett referat om Jack The Ripper. Efter det började vi städa i bygghallen och sista lektionen var matte. Vi var tio pers på två klasser så det var ganska många som plötsligt blivit "sjuk" ;) fick iaf gjort lite. Ska packa och senare blir det iväg till Fjällström för att sova där :)


Kan upplysa

Er om att den gråa katten är pigg och kry. Helt galen.... Han är över allt! Och man måste hålla hårt i allt som stavas M A T. Innan han fått mat på morgonen är han helt hyper, inte still en sekund. Hade nyss ett glas mjölk ståendes vid datorn.. Jag släppte blicken på honom för en sekund och vart var han om inte i mjölk glaset! xp
Det funkar bra med chilli, förutom att våran klumpiga hund inte inser att han är ganska mycket större än katten..^ Han har ännu inte fått något namn och anledningen till det vet jag inte. Det sitter vel fortfarand i bakhuvudet att den andra blev dålig så fort utan att vi kunde göra något.

Ledig dag(y)

Eftersom vi ligger så bra till med allt i skolan fick vi sluta tidigt igår och vara lediga idag :) var avundsjuka, tycker jag. Vi har bara städning kvar och det hinner vi med imorgon. På fredag blir det att börja på plåt..... Jag längtar inte. Men vem vet, jag kanske tycker det det skitkul^
Idag blir det bara att softa, jag gör allt för att inte börja säda xp Ikväll blir det träning och sen sova hos hjärtat :)
Igår fick jag äntligen köpt nya inneskor, jag som tränat i mina springskor i flera veckor nu.. Fick så fruktansvärt ont i vaderna och benhinnorna av dom gamla skorna. Vilket inte var så konstigt! Har ju haft dom sen jag fick i femman..(a) Så det var verkligen på tiden! Dessa blev det, har varit ganska bestämd länge så det var inget svårt val :)
ASICS GEL BEYOND W WHITE  / LIGHT GREEN

.

Den bruna kattungen dog imorse.
Har inte varit en rolig dag.
Hoppas bara den gråa klarar sig nu!


härligt förkyld

Gud så gott det är! Blir ingen träning för min del idag :(
I skolan har inget speciellt hänt, kom försent till svenskan imorse pgr av den jävla bussen... En gång har den nog kommit i tid sedan vi började skolan :s Sen hann jag inte färdigt med matten idag heller, fick med oss diagnosen hem.... Haha hur många tror hon inte fuskar på den? 
För att sammanfatta kort så låter det ju som att jag haft en piss dag... Men den har inte varit så illa faktisk(y)
Har inte mycket mer att skriva.
                  

Ni som missat det

Nu har jag facebook!
Maria pressade mig med en pistol mot mitt huvud så vad skulle jag göra? ;)

Nyaste på katt-fronten är att dom rymmer stup i kvarten... så dom får sova i badkaret inatt.

Har blivit med kattungar!

Fredag em kom jag hem, samtidigt som syster. Då hade vi hört något pipa vid ladugården i typ två dagar (trodde det var en fågel :o) så vi började undersöka detta och insåg snabbt att det kom från väggen. Vi gick på insidan och där låg dom, nere i ett hål. Vi var tvugna att bända ut en bräda från väggen för att få ut dom. Så små kattungar har vi aldrig hittat här hemma! Men troligtvis hade dom varit utan mor i några dagar och därför börjat pipa. Men eftersom man aldrig kan vara riktigt säker på dom där kattmammorna lät vi dom vara kvar ute ifall hon fortfarande skulle vara i liv. Men ingen mamma kom... Båda ungarna har ögon inflamation så den ena såg ingenting :s den vågade knappt röra sig. Kunde absolut inte lämna dom åt sitt öde så nu sitter dom i en hundbur på vårat gäst rum(a) Men med lite majsvälling och ögon tvätt piggnade dom till fort och nu är dom inte still en sekund :) lite jobbigt eftersom dom vägrar vara ensamma kvar i buren. Fick bära runt på dom för att dom skulle vara tysta(a)













Fredagskvällen tillbringades med nära vänner

Hos Emil :) Till slut fick vi till det, efter som vår vänn Fjällström fyller på Tidag fick vi ju fira henne lite med kladdkaka och mindre present...(a) Efter ett väldigt klantigt/komiskt uttalande av henne fick hon ett kuvert med en näcken i..............På Tisdag ska hon få en lite mer seriös present av mig, men bara lite mer seriös ;)


 



  


Tack för en enkel trevlig kväll!

En dag med min kära barndomsvänn Jessica

Skolan var allmänt seg idag. Gjorde färdigt min såg och spikövnings bräda så nu hoppas vi på mvg isl för ig... Fem pers i klassen fick -g resten fick ig på den övningen, bra jobbat va!? Matten var hopplös, vem hinner från sida 21 till 36 på 80min? + att hela klassrummets luft var fylld av flygande sudd och pappersbollar..^ Mötte upp Jessica nere vid bussen och vi for hem till mig. Där blev det att kasta in pannkakssmet i ugnen så vi fick i oss lite käk. Satt och kollade i den älsta skolkatalogen, även om man kollat i den tusen ggr så är det alltid lika kul att kolla på hur mycket alla har förändrats :) Vid halv åtta körde mamma oss till fla. Jessica hämtade kläder och vi cyklade upp till Assarebyhallen för lite friskis. Kännde för att träna lite extra så då var det ju bara att passa på när Jessica ändå ville ha sällskap :) Var dock inte jätte ansträngande. Förra gången jag var med var jag helt död efter det passet, nu känndes det som om jag sprungit till bussen... Om det beror på att jag är mer tränad nu eller att det var ett enkelt pass är frågan.

En fråga till är.......Facebook eller inte Facebook?
Nu när jag stått emot allt tjat såhär länge borde jag vel inte ge upp? Men hör fler och fler påtryckningar så börjar allt vekna. hehe, är allt lite nyfiken också(a) Men vill icke bli någon Facebook-nörd, som endas pratar om saker dem läst på fb!

Saker som är/blir fel är irriterande.

Betongklumarna var fel. Eller en var rätt(y) något att hurra för! Men de andra två var fel, med fem millimeter! fem jävla millimeter!!! :o Tror vi vibereade för mycket i den ena så avstängaren flyttade dig fem millimeter åt det ena hållet, vilket gjorde att nästa blev för liten...
Vi hade iaf en väldigt bra träning idag :) tycker jag åtminstone! Får bara inte hänga med huvudena. Spelade som niometare idag, tycker att det fungerade bra för att vara första gången. Eller första och första, men har aldrig spelat det seriöst om man säger så då. Var bara rädd för att göra det jag själv bli irriterad på :s




För Lindas skull..

Ska jag försöka bättra mig på blogg fronten ;)
Idag har vi haft karaktär hela dagen, fick äntligen gjuta betongklumparna! Har bara väntat på att bli färdig med det. Imorgon får vi se resultatet, om allt nu blivit rätt vill säga..^ Fick även gjort färdigt de där häftena vi ska ha prov på nästa vecka. Känner att jag behöver prestera bra på det provet så blir nog att plugga lite nästa vecka. Har inte hänt på flera månader(a)
Just nu är det Ullared som gäller, missade det i Måndags eftersom det är under våran träning. Så får kolla det på Kanal5.se isl :)
Vid sju åker jag mot Rådanefors. Jag och Pernilla tar oss en runda innan Niklas kommer hem från träningen. Hade sådan tur, Pernilla skulle visst till stan och besiktiga bilen imorgon så slipper ta bussen :) Har ju sovmorgon dessutom(y)


Sportshoppen

Igår jobbade jag och Niklas större delen av dagen. Kom till Furåsen vid tio och åkte hem vid fyra. Var hemma ca en timma och sen bar det av till Tanum och Sportshoppen, vi har velat åka dit i flera veckor nu sen rean startade men det har inte riktigt blivit av. Som tur var hade dom öppet till åtta(y) 
Mamma köpte under shorts, sport bh, långa tränings byxor och en Addidas tröja till mig :)

 

 
Gott med lite förstärkning, är inte det mysigaste att ha samma träningskläder i två veckor bara för att mamma inte hinner tvätta..


Min dag

Tog halv tio bussen till skolan, hade svenska första lektionen. Som vanligt var bussen sen ett par minuter vilket gör att jag inte hinner till mitt skåp innan lektionen. Men i tid kommer jag ju(y)

Måste bara snabbt berätta om min svenska lärare, hon har lite roligheter för sig.. Varje gång hon pratar om sitt klassrum får hon till ett otroligt barnsligt/flickit fniss och leende. Hon ler inte speciellt mycket annars. Men i detta fallet... Det kan alltså låta såhär (ni får läsa högt för er själva så är det lite lättare att föreställa sig). Eftersom detta är mitt klassrum(finss) är jag klassrumsansvarig och då vill inte jag ha någon mat, dricka, kaffe eller liknande i mitt klassrum(fniss)......
Ja, jag hoppas ni kan föreställa er. Man kan ju inte låta bli att själv få ett leende på läpparna när hon gör på detta vis^

Hade somsagt skolfoto idag. Tror bilden blev helt okej faktiskt :) Det enskillda kortet tog dom så att hela överkroppen var med, det har jag aldrig varit med om förut. Men det är vel olika skolor, olika traditoner. Blev en stunds matte efter detta, fick redan på att vi kommer få en diagnos varje måndag från och med idag -.- jävligt kul! Antagligen pgr av att de flesta inte jobbar. På idrotten sprang vi med pulsklockor. Var kul så länge man trodde att den fungera^ Var en hlet lagom runda dock var hela rundan på asfalt vilket mina benhinnor inte hujar för. Överlever. Sedan blir det till att springa mer och 1,5 h fys på träningen(y)


Skolfoto idag


..och här kommer en bild på mig, skulle inte påstå att det var igår ;)

The Baseballs







 lite komisk bild...






har klippt mina P&L band...

Är faktiskt lite stolt över mig själv, även om det är löjligt.
Snart blir det att sticka iväg på träning, känner att vi nog inte blir så många idag. Men som sagt, känner bara på mig. Har ju fått nya hall tider så på Onsdagar är det bara handboll och Måndagar bara fys. Måndagarna låter vel inte så pepp men det behövs ju! Och man känner sig duktig efteråt(a) 
Skolan idag har varit helt okej, tycker jag. Har haft temadag med prat om politik. Vet inte riktigt om det känndes som vi prata så mycket politik men tyckte det var lite intressant att gå runt och fråga vad varje parti ansåg om våra frågor. Jag hade "jämställdhet på arbetsmarknaden". Det är ju en fråga som har och säkert kommer påverka mig i framtiden med tanke på att jag valt ett mansdominerat yrke. Gott att vi har så bra lots som låter oss dra ihop allt och sluta tidigare iaf :) Så jag fick i mig lite mat innan träningen.


Liseberg nästa!

Kom från skolan för cirkus 28 minuter och snart bär det av mot gbg och Liseberg. Systra mi ha väntat på denna dagen i många månader nu... The Baseballs :) Så pappa kör oss ner nu, sen möter vi kanske upp Ida med sällskap där nere. Blir nog en ganska sen sänggång ikväll, men det är ju frådag imorgon. En hel dag med karaktär, undra vart jag skada mig imorgon.. För er som inte har hört (alltså inte så många) så sågade jag mig i armen, rev mig på en bräda och fick blåmärken från okänd källa igår och idag sågade jag mig i fingret så det droppade blod över hela hallen..(a) Svar nej, jag är faktiskt inte så dålig! Har bara otur, men ja snickaryrket är vel kanske inte min grej...^^ 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus